Inspektora Slobodana Milenkovića ponovo prati BIA

Obavezno pročitajte

Advokat Zdenko Tomanović saopštio je da je „Milenković uočio nepoznate osobe koje su preduzimale radnje daljinskog audio i video snimanja i neposredne fizičke pratnje, kako u objektu u kojem se nalazio, tako i prilikom kretanja Milenkovića“

Inspektor Slobodan Milenković, poznat pod nadimkom Mali Senta, „ponovo je bio na udaru BIA“, kaže njegov advokat Zdenko Tomanović.

- Advertisement -

Nakon što je Milenković te osobe u prisustvu građana zaustavio i ograničio im kretanje, ustanovio je da se radi o pripadnicima BIA koji su na zadatku, tvrdi Tomanović.

„Nakon dolaska patrole, Milenković je podsetio nadležne da je upravo BIA jedna od službi koja je, prema informaciji dobijenoj od poverljivih izvora, uključena u pripreme likvidacije (načelnika operative Četvrtog odeljenja beogradske policije Dušana) Mitića i Milenkovića“, navodi Tomanović u saopštenju.

Kada bi, dodaje, zakoni Srbije važili za sve i „kada ne bi postojali pojedinci i grupe koji su izvan zakona“, BIA bi, naglasio je Tomanović, morala da objasni građanima Srbije zašto opservira Milenkovića – da li po naredbi suda ili pak za druge svrhe.

SourceVreme

Ostavite komentar

Najnovije objave

Nova poskupljenja: „Navikavamo se na loše, više nema želja, a potrebe su svedene na minimum“

U Srbiji će ponovo poskupeti gorivo, kao i gas i struja, što će posledično pogurati cene svih proizvoda nagore. Kada...

Još priča na sličnu temu