IMA PRAVDE: Ubio pedofila koji mu je silovao 5-godišnju ćerku, sud ga oslobodio!

Obavezno pročitajte

Otac iz Teksasa koji je ubio pedofila koji je silovao njegovu petogodišnju kćer, golim rukama, neće biti optužen za ubistvo prema državnom zakonu. Otac iz Teksasa neće biti zatvoren zbog ubistva kćerkinog zlostavljača.

Velika porota okruga Lavaca odlučila je ne podizati optužnicu protiv oca koji je golim rukama ubio pedofila i nasilnika svoje kćeri, prema zakonu države Teksas, smrtonosna sila je odobrena i zaista opravdana kako bi se zaustavio teški seksualni napad.

Mučan poziv 911 koji je uputio otac devojčice tvrdi da je čak pokušao spasiti život pedofila, što je takođe doprinelo odluci velike porote.

- Advertisement -

Otac je rekao policiji da je otkrio kako je u subotu, 9. juna, njegovu ćerku napao pedofil Jesus Mora Flores, u ruralnom delu južnog Teksasa.

Zamenik šerifa okruga Lavaca rekao je da je devojku i njenog brata otac poslao da nahrane piliće.

Dečak je potrčao nazad i rekao svom ocu da je neko zgrabio njegovu sestru i odveo je u malu osamljenu baraku. Otac je pojurio prateći vriske svoje kćeri i stigao pronaći Floresa kako siluje njegovu kćer.

ubistvo pedofila
Otac ubio pedofila Floresa

Otac je brutalno pretukao Floresa koji se onesvestio,a zatim pozvao 911 za pomoć silovatelju.

„Treba mi hitna pomoć. Ovaj je momak silovao moju kćer i ne znam šta da radim ”, čuje se otac iz Teksasa kako govori dispečerima u pozivu na 911.

Šerif Mikaf Harmon rekao je da otac u to vreme nije imao pojma da je ubio Floresa.

Devojčica je kasnije odvedena u bolnicu i ispitana, a forenzički dokazi i izveštaji svedoka potkrepljuju seksualni napad, rekla je novinarima okružna tužiteljica Heather McMinn.

Dodao je, “Svi dokazi koje su pružili šerifovo odeljenje i Texas Rangers ukazivali su da se to događalo kad je žrtvin otac stigao na mesto događaja.”

Hitne službe koje su se odazvale očevom pozivu 911 pronašle su Floresa u pantalonama i donjem rublju navučenom na njegovo beživotno telo.

Očeva advokatica V’Anne Huser rekla je da niko iz porodice nikada neće davati intervjue. “On je mirna duša, tog dana nije imao nameru nikoga ubiti.”

Flores je napao petogodišnju devojčicu na porodičnom ranču pored mirnog županijskog puta s dve trake između poljoprivrednih gradova Shiner i Yoakum.

Svedok je video kako je Flores prisilno nosio devojčicu, a zatim se uspeo da vidi gde je otac. Otac je potrčao prema vriskovima svoje kćeri, a prema istragama, otac je muškarcu naneo više jakih udaraca u području glave i vrata.

Stanovnici grada uglavnom su podržavali oca, rekavši da je žrtva to potpuno zaslužila. “Dobio je ono što je zaslužio, sjajno”, rekao je jedan stanovnik agenciji Victoria Advocate.

Vlasti su rekle da je otac izrazio žaljenje zbog ubistva i da nije bilo dokaza koji bi ih mogli navesti na sumnju u njegovu priču.

Deda devojčice složio se da je to bila nesreća ali da mu nije žao i da bi on isto učinio.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu