1.6 C
Belgrade
utorak, 30 novembra, 2021

IDE GAS: Tomi Moni od neugodnih pitanja stao mozak!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, poznatiji kao Toma Mona, nastavlja da zapanjuje građane svojim ministarskim biserima. Obilazeći radove na nadvožnjaku u Zemun polju, koji se gradi u okviru projekta brze pruge Beograd – Novi Sad, ali i one do Budimpešte, Momirović nije uspeo da odgovori na jednostavno pitanje novinarke da li je rađena studija isplativosti projekta.

– Jako je teško izolovano gledati jedan ovakav projekat i pričati o njemu kao o jednom biznis planu i da li će se on i kako isplatiti – odgovorio je Momirović novinarki N1.

Na ponovljeno pitanje „da li je ministarstvo radilo studiju ili projekciju projekta projekta brze pruge“, Momirović kaže:

- Advertisement -

– Pa, naravno. Da li smo pravili, pa kako da ne. Mi smatramo da je ovo neophodno za funcionisanje civilizovanog stanovništva i zemlje – odgovara Toma, iako ga niko nije pitao da li je neophodno, već da li ministarstvo na čijem je čelu ima studiju isplativosti.

Na ponovno insistiranje novinarke na konkretnom odgovoru, u jednom trenutku njegova pomoćnica Anita Dimoski upitala je Momirovića da li dozvoljava da se ona „uključi“, želeći da skoči u pomoć Momiroviću i spasi ga daljeg blamiranja, ali on je želeo da „izgura do kraja“.

– Samo, samo sekund – odgovara ministar svojoj pomoćnici, a zatim se blamiranje nastavlja.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti