TRAMP NAJAVIO DIVLJI NAČIN DA SPREČI BAJDENOVU POBEDU: Velika objava predsednika SAD!

Obavezno pročitajte

Na dan kada bi američki Kongres trebalo da potvrdi Bajdenovu izbornu pobedu odlazeći predsednik Donald Tramp najavio je demonstracije u Vašingtonu.
Prema planu organizatora, protesti bi trebalo da krenu od Vašingtonskog obeliska, da se kreću preko Trga Slobode do kongresnog zdanja na Kapitol Hilu.

– Obezbedićemo mirno održavanje protesta i nasilje neće biti tolerisano – izjavio je novopostavljeni načelnik policije Vašingtona Robert Konti u intervjuu za dnevnik Vašington poust.

Jedan od razloga za strepnju od nasilja tokom okupljanja Trampovih pristalica jeste poruka koju je aktuelni predsednik uputio preko Tvitera, pozivajući sve koji ga podržavaju da dođu na protest koji je nazivao “Stop krađi” uz najavu da će demonstracije “biti divlje”.

SourceTanjug

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

EKSKLUZIVNO! SRPSKI ISTRAŽNI ORGANI REAGOVALI NA IZJAVU MILANOVA. POKREĆE SE KRIVIČNI POSTUPAK PROTIV FEHLINGERA I STOJKOVIĆA

Kako nas je obavestio naš dobro obavešteni izvor iz istražnih organa, nakon večerašnjeg izveštavanja našeg portala, nadležni državni organi...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: