19.7 C
Belgrade
subota, 25 juna, 2022

HOĆE SVE DA NAS POUBIJAJU: Čekićar sa blokade u Šapcu izudarao maloletnicu! (FOTO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Devojka iz Šapca K. K na svom Instagram profilu objavila je da ju fizički napao SNS „čekićar“ sa blokade mosta na Savi Čedomir Srnić. On je jedan od nasilnika iz naprednjačke ekipe koja je čekićem i motkama išla na goloruk narod.

Prethodne večeri na Starom gradu u Šapcu, kako navode očevici, Srnić je prišao s leđa devojci K. K. prvo je polivši pićem, a zatim ju je i staklenom flašom udario u glavu. Obezbeđenje kluba je odmah reagovalo i nasilnika izvelo, a on im je sve vreme govorio „znate li vi ko sam ja?“. Nakon toga su pozvani policijski službenici i Služba za hitnu i medicinsku pomoć, pišu Podrinske.Instagram priča K. K. FOTO: PrintscreenInstagram priča K. K. FOTO: Printscreen

Kako navodi 17-godišnja devojka na društvenim mrežama, nasilnik je Čedomir Srnić, momak koga je cela Srbija upozala kada je na mostu u Šapcu 27. novembra čekićem krenuo na okupljene građane na protestu. Tada je naneo telesne povrede jednom Šapčaninu.

- Advertisement -

Povređena devojka ističe i da je protiv Srnića podigla dve krivične prijave zbog nasilja u prethodnom periodu, kao i da od njega trpi fizičko i psihičko nasilje godinu dana.

– Moje kretanje i moja sloboda je ukinuta. Molim sve koji vide da podele, da svemu ovome dođe kraj – istakla je Šapčanka na svom, Instagram profilu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti