Haos u SNS Viber grupi zbog tuče naprednjaka (FOTO)

Obavezno pročitajte

Tokom dana grupa od 31 člana mesnog odbora Palilula 2 Srpske napredne stranke u Nišu potpisala je saopštenje koje je prosleđeno određenom broju medija u kojem staju u odbranu Miloša Banđura, odbornika u lokalnoj Skupštini, koji je u četvrtak 24. novembra imao sukob sa omladincem Markom Simovim. I ne bi to bilo toliko čudno, da to saopštenje nije stiglo nakon što se pojavio snimak sa Simonovog telefona na kojem se vidi kako Banđur zamahuje i otima mu telefon.

FOTO: PrintscreenFOTO: Printscreen

- Advertisement -

Najzanimljivije je što se u međuvremenu pojavila i prepiska sa interne grupe ovog mesnog odbora u kojoj se članovi svađaju i priznaju da nisu ni znali šta potpisuju kada im je u ruke stavljen taj spisak.

– Ne mogu da prihvatim da mi kao štab dajemo bilo kakva saopštenja objavljujemo mimo stranke, ja jesam potpisao neki papir gde mi je rečeno da se to šalje stranci da se razjasni incident koji se desio pre neki dan i to mi je rekao sekretar štaba Aca Spasić pa sam u brzini potpisao ne čitajući. Podržavam predsednika Vučića i ne dajem nikome bilo kakvu podršku a naročito ne na takav način. Zbog svega ovoga što mi je podmetnuto neću više da budem deo i član ovog i ovakvog štaba! – piše u Viber poruci na ovoj grupi jednog od članova, koju prenosimo bez izmena, a koji se setio da su ga prevarili i podmetnuli mu papir.

Inače u tom saopštenju ovog odbora između ostalog se navodi da je „najveća greška onih koji su pokušali da na ovaj, nadasve opasan, ali i politički nevešt način, iskorišćavanjem jedne nestabilne ličnosti naštete ugledu jednom profesoru univerziteta, odborniku u SG Niša i šefu Izbornog štaba Palilula 2“.

– Svako ko i najpovršnije poznaje profesora Banđura svestan je da se radi o najobičnijoj laži i manipulaciji, da je na ovaj način samo naneta šteta Srpskoj naprednoj stranci, a da su njihove namere ogoljene do kraja, nakon što su nizom loših političkih poteza diskreditovali sebe, pa su pomislili da će fizičkim obračunom da održe svoje politički neodržive položaje – piše između ostalog u saopštenju koje je potpisao 31 član mesnog odbora Palilula 2 SNS Niš.

Dakle, iako se očekivalo da će se strasti smiriti, one ne jenjavaju, a podeljenost GrO SNS Niš je sve vidljivija. I dok se oni između sebe svađaju, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski se ne oglašava, a prema našim saznanjima uopšte nije u Nišu.

Kako će se sve završiti, ostaje da se vidi, ali ledeni breg počeo je da se topi, baš sa južne strane, kao i uvek…

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu