GLOBALISTI UDARILI NA SRPSKOG DOKTORA: Izbušili mu gume jer se digao protiv Kriznog štaba i vakcina!

Obavezno pročitajte

Voditelj i urednik Ju Tjub kanala Slavija Info na svom Tviter nalogu okačio je slike na kojima se može videti kako su srpskom doktoru Aleku Račiću, borcu protiv vakcina i čoveku koji se glasno usprotivio suludim merama Kriznog Štaba, a pri tom i raskrinkao njihove namere, izbušili gume na automobilu.

Urednik kanala Slavija Info je uz priloženu sliku izneo i opasku kako prolaze oni koji skupe hrabrost da kritikuju predsednika Srbije i Krizni Štab, ne samo doktor Alek Račić.

U srpskoj javnosti se spekuliše da je baš ova emisija bila razlog zbog čega je Alek Račić skrenuo toliko pažnje na sebe.

1 COMMENT

  1. Na žalost, pokazuje se, po ko zna koji put, da u našem društvu nije dozvoljeno različito mišljenje… ko misli drugačije, osuđen je od strane društva ili (para)državnih grupa, na kažnjavanje i torturu… Da li živimo u jednoumnoj, totalitarnoj, mafijaškoj državi i društvu? Kuda nas to vodi… i danas i sutra? Kakva je budućnost? Gde je ljudska solidarnost? Empatija? Razumevanje i tolerancija?
    Ovakvi događaji postavljaju mnoga pitanja… ako ne budemo našli odgovor… CRNO NAM SE PIŠE !!!

Ostavite komentar

Najnovije objave

PORUKA NEMCIMA IZ RUSKE DUME: Uništićemo vaše tenkove kao i pre 80 godina

Vjačeslav Volodin, predsednik ruske Dume, izjavio je da će tenkovi koje će Nemačka isporučiti Ukrajini doživeti istu sudbinu kao...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: