3.4 C
Belgrade
petak, 3 decembra, 2021

ŠORMAZ: Ukinuti SVE mere, svima koji se razbole naplatiti lečenje!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

U vreme kada Srbija gotovo svakodnevno beleži crne rekorde po broju obolelih i umrlih od virusa korona, poslanik SNS Dragan Šormaz napisao je na Tviteru da se o epidemiji dovoljno zna, te da sve mere treba ukinuti.

On je naveo i da svima koji se razbole treba naplatiti lečenje, osim pojedinim kategorijama stanovništva. „Dovoljno se zna o virusu! Sve mere treba ukinuti, ostaviti mere maske i rastojanja kao preporuke„, rekao je Šormaz. Iako građani tokom celog svog radnog veka izdvajaju novac za zdravstveno osiguranje (ali i za Šormazovu platu), on je napisao da svima koji se razbole treba naplatiti lečenje, ali je iz toga ipak izuzeo neke kategorije građana. „Svima koji se razbole naplatiti lečenje, osim trudnicama, penzionerima, maloletnicima i socijalnim slučajevima!!! Bolnice bi bile manje opterećene i disciplina daleko veća„, zaključio je narodni poslanik Dragan Šormaz, koji je ubrzo obrisao svoj tvit. Ova njegova objava ispraćena je brojnim negativnim komentarima, ali i uvredama.

šormaz,

 Među onima koji su reagovali na Šormazov predlog je i lider Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović. „Zašto bi neko bio kažnjen plaćanjem lečenja ukoliko se razboleo zbog toga što su drugi bili neodgovorni i nisu se pridržavali mera„, upitao je Grbović. Pojedini tviteraši predložili su da i političarima treba ukinuti platu koju primaju od naroda, kao i zdravstveno osiguranje, te da bi „na taj način disciplina bila mnogo bolja“. Neki su predložili da im onda bude vraćen novac koji su izdvajali za zdravstveno osiguranje, a pojedini da treba ukinuti Skupštinu, „ionako ničemu ne služi“.

- Advertisement -
Source021
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti