GLEDAJ SRBIJO: Baka sa upalom pluća BESPOMOĆNO leži, za nju nema mesta

Obavezno pročitajte

Baka bespomoćno u zapećku jednog puta

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić je na predlog gradskog Štaba za vanredne situacije doneo Odluku o proglašenju vanredne situacije u Beogradu radi sprovođenja preventivnih mera zaštite bezbednosti i zaštite života stanovništva.

Ova odluka je donešena zbog naglog porasta broja zaraženih, kao i činjenice da je čak 82,5 odsto zaraženih koronavirusom iz Beograda zbog čega grad donosi odluku o uvođenju vanredne situacije.

- Advertisement -

Kako je porastao broj zaraženih, povećala se i potreba za bolničkim kapacitetima, testovima, proverama, i žalbama na upalu pluća i tešku kliničku sliku. Posebno kada se radi o starijim osobama.

Slika koja se pojavila na društvenim mrežama, a na kojoj se vidi kako starica bespomoćno leži na travi zgrozila je javnost.

– Kako izgledaju sramota i bezakonje? Beograd, ispred Gradske bolnice. Stariju gospođu (Ć.R. -70) dovozi hitna pomoć zbog upale pluća, ne primaju je jer ne mogu da utvrde da li ima koronu i puštaju je na ulicu! Dok je prodica sa kojom živi na lečenju, žena provodi 6 sati na travi, stoji u jednoj Tviter objavi.

SourceEspreso

Ostavite komentar

Najnovije objave

Ko stoji iza Banjske: „Srpski državni vrh je kriv, potvrda toga – što ćute“

Nekadašnji načelnik u Ministarstvu odbrane i član stranke "Srbija centar" Petar Bošković ocenjuje za N1, povodom prošlonedeljnih dešavanja u...

Još priča na sličnu temu