20.8 C
Belgrade
četvrtak, 19 maja, 2022

GLAVNOM UREDNIKU SLAVIJA INFO TV NE DAJU DA UĐE U SRBIJU: Jedini razlog zašto nisi vezan je to što si sa maloletnim detetom!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Glavnom i odgovornom uredniku portala i Ju Tjub kanala Slavija Info Ljubomiru Stefanoviću na graničnom prelasku Karakaj je onemogućen ulazak u Srbiju već gotovo dva sata.

Osim zadržavanja, šef graničnog prelaza mu je zapretio vezivanjem u kućicu ali je odustao kada je video da je Stefanović sa maloletnim detetom.

,,Ovaj put ću ti oprostiti zbog maloletnog deteta”, bile su reči šefa graničnog prelaza.

- Advertisement -

Naime, kako Stefanović kaže i prilikom izlaska iz zemlje je bilo manjeg zadržavanja koja su mu bila sumnjiva ali nije bilo direktnih pretnji što se sada desilo. Redakcija portala trenutno ne može da stupi u kontakt sa Stefanovićem, ali čim se to desi obavestićemo vas šta se dalje dešavalo.

Ovo je verovatno poruka za Slavija Info TV kako prolaze oni koji pokušaju da budu nezavisni i da narod izveštavaju zaista objektivno i istinito.

Takođe pozivamo sve tzv. nezavisne i objektivne medije da najoštrije osude brutalno postupanje graničara prema uredniku zaista nezavisnog i slobodnog medija.

- Advertisement -

Da podsetimo, u jednoj od poslednjih emisija koje je Stefanović snimio sa Nemanjom Šarovićem je i najavio da je moguće da će se nešto ovako desiti, navodeći da ne pristaje na ucene i pretnje.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti