17.3 C
Belgrade
petak, 27 maja, 2022

(FOTO) SIN INVESTITORA KRVNIČKI PRETUKAO STARCA (69): Sedeo je preko njega i brutalno ga udarao!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Sin investitora nelegalne zgrade u Krnjači Đ. T. (29) navodno je u nedelju pretukao penzionera Milorada Andrića (69).Zgrada čiji je investitor Z. T, otac osumnjičenog Đ. T. nalazi se u ulici Jovice Vasiljevića u Krnjači, odmah do kuće pretučenog čoveka. Sa njenom gradnjom započeto je 2018, nakon nekoliko zabrana, gradnja je obustavljena krajem godine, da bi se u martu 2021. radnici ponovo vratili i nastavili sa zidanjem sedmospratnice.

– Tast je oko podne čuo buku na gradilištu, znajući da su to nadničari, ljudi koji nemaju veze ni sa čim, izašao je da im kaže da je tu zabranjena gradnja. Stao je na troroar ispred zgrade i mirnim tonom im se obratio. Kada ga je čuo sin investitora Đ. T. je izleteo iza kombija koji je tu bio parkiran i odmah ga je udario pesnicom i oborio na zemlju – prepričava nemilu situaciju za “Blic” Dejan Đorđević, zet povređenog čoveka.

- Advertisement -

Prema njegovim rečima, nakom prvog udarca, mladić je postao još brutalniji.

– Seo je preko starca i počeo da ga udara. Pokušao je da ga ubije, jer kad neko od 20 i nešto godina brutalno prebije starca, to se ne može drugačije nazvati – navodi Đorđević.

Miodragu je prva u pomoć pritrčala komšinica.

- Advertisement -

– Scenu je videla komšinica koja živi prekoputa. Pretrčala je i uspela da ih razdvoji, a on je tada, dok se Miodrag razvlačio po zemlji pokušavajući da se pomeri, da ustane, izvadio telefon i snimao to! – tvrdi Dejan.

Pred svedocima je, kaže, nastavio da preti.

– Izašle su moje tri ćerkice, supruga, Miodragova ćerka, pritrčali su radnici, pridigli su ga, a Đ. T. je vikao kako će ga dokrajčiti, ponavljao je to i pred policijom. Rekao je da ću i ja isto da prođem, valjda kao drugi muškarac u toj kući zbog koje oni ne mogu da završe svoju nelegalnu zgradu – kaže Dejan i objašnjava:

“Oni su zgradu tačno uz kuću stavili, nama padaju cigle, blokovi na krov, na auto koji parkiram u dvorištu, deca ne smeju tu da se igraju.”

Čovek je sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar.

– Izgubio je svest, nije mogao da hoda, zatvoreno mu je oko, po glavi su mu svuda hematomi, modrice – tvrdi.

Prema priči sagovornika “Blica”, ovo nije prvi incident koji mladić pravi, pretio im je i ranije “pozivajući se na kumstvo sa bivšim predsednikom opštine Jovičićem”.

– On nam je vezom sa njim pretio: “Meni je kum predsednik opštine, možete da prijavljujete koliko hoćete, mogu da radim šta hoću, završiću zgradu, useliću se, uriniraću po vama”, javno je on to govorio – tvrdi uznemireni čovek.

Međutim, kako je saopštila supruga Aleksandra Jovičića, Mirjana, osumnjičeni mladić nije Jovičićev kum.

“Osobe za koje tvrdite da su kumovi Aleksandra Jovičića mi ne poznajemo i nikada ih nismo sreli ni u prolazu”, saopštila je Mirjana Jovičić.

Prema njegovim rečima, incident je zabeležila kamera sa komšijske kuće.– Zato je u ponedeljak ujutru Z. T, njegov otac, došao kod komšija da traži snimak. Supruga i ja smo videli kad se parkirao svojim “jaguarom”, znali smo zašto je došao. Ušli smo mu i rekli da nema šta da traži tu, verovatno je hteo da podmiti komšiju, da kupi snimak – prepričava Đorđević i dodaje:

“Pitam ga je l si video šta je tvoj sin uradio starcu, a on nam govori “videćete vi još”, nije bio agresivan, ali poslao nam je poruku da će se obračunati sa nama.

- Advertisement -
SourceBlic
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti