(FOTO) BABIĆ OSTAO BEZ FOTELJE: Još čekamo istinu sa naplatne rampe!

Obavezno pročitajte

Babić Zoran ostao bez funkcije

Doskorašnji direktor „Koridora Srbije“ Zoran Babić ostao je bez te funkcije, a zavanično je potvrđeno da će na njegovo mesto doći dojučerašnji ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić.

Da li će Babić dobiti neku drugu funkciju ili ovo znači da je Vučić odlučio da ga precrta, nakon čega bi se eventualno saznala istina o pogibiji Stanike Gligorijević na naplatnoj rampi „Doljevac“?Zoran Babić, Foto: Printscreen/YouTubeZoran Babić, Foto: Printscreen/YouTube

Podsetimo, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 31. januara 2019. godine, a u kojoj je učestvovalo vozilo preduzeća „Koridori Srbija“, život je izgubila Stanika Gligorijević iz okoline Knjaževca, dok je povređeno još petoro ljudi.

Informacija da je službeni automobil u kojem se nalazio direktor Koridora Srbije Zoran Babić probio naplatnu rampu jer se, umesto da uspori, kretalo brzinom od čak 93 kilometra na sat – izazvala je brojne osude u javnosti.

Njegovom vozaču se sudi za tu nesreću, ali ostaje, međutim, nejasno gde je za to vreme bio Zoran Babić.Na snimku navodno nedostaju ključna dva minuta, PrintscreenNa snimku navodno nedostaju ključna dva minuta, Printscreen

Doskorašnji direktor „Koridora“ tvrdi da je spavao na zadnjem sedištu, da nije bio na mestu suvozača, a kategorički je odbacio i spekulacije da je možda on upravljao vozilom, iako snimak nikad nije u potpunosti pogledan.

Prema rečima predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića, koji je po ko zna koji put prekršio ustavna ovlašćenja i umešao se u posao tužilaštva, pogledao je ceo snimak sa naplatne rampe na kojem nedostaju ključna dva minuta koja nikad nisu izašla u javnost.Aleksandar Vučić FOTO: ATA imagesAleksandar Vučić FOTO: ATA images

Vučić je kazao da je snimak krajnje uznemirujuć i da će ga pokazati porodici pokojne Stanike Gligorijević ukoliko žele da ga pogledaju.

Zoran babić

Babić je dobio naslednika na mestu direktora „Koridora Srbija“, a samo je u Vučićevoj glavi da li će mu dati neku drugu funkciju ili mu neće dati ništa, kao i to da li će konačno aminovati da se objavi snimak sa naplatne rampe „Doljevac“, kako bi se zaista videlo gde je Zoran Babić bio u trenutku nesreće.

Ukoliko je sve čisto, ukoliko nema šta da se sakrije, nema razloga da se snimak ne objavi, a svakako je dodatno sumnjivo to što ni do sada video zapis koji rešava misteriju, nije ugledao svetlost dana.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DRAGIŠIĆ SE PRAVDAO VOLOHONSKOM

Zoran Dragišić zv. Sijalica, profesor Fakulteta bezbednosti, u toku današnjeg dana kontaktirao je Vladimira Volohonskog, agenta GRU i lažnog...

Još priča na sličnu temu