ZORAN BABIĆ PROGOVORIO O UDESU NA RAMPI DOLJEVAC: Voleo bih da se taj dan nije desio

Obavezno pročitajte

Nastavljeno je suđenje Dejanu S. (36), vozaču nekadašnjeg direktora “Koridora Srbija” , Zorana Babića zbog nesreće na rampi Doljevac prošle godine, kada je poginula Stanika Gligorijević (52).

– Želeo bih da izjavim najiskrenije saučešće porodici Stanike Gligorijević. Kada bih mogao da vratim vreme najradije bih da taj 31. januar nije ni postojao – rekao je Babić koji je ispitan u ulozi svedoka.

- Advertisement -

On je rekao da je u trenutku nesreće spavao na zadnjem sedištu kada ga je probudilo kočenje njegovog vozača. Zadržao se tada rukama za prednje sedište kada je osetio bol u nozi. Ne seća se tačno ko je prvi otvorio vrata njihovog automobila. Seća se da ga je Dejan pitao da li je dobro, kao i da je uspeo da pomeri prste na rukama da se uveri da je dobro. Od intenzivnog bola ne seća se šta je bilo posle. Osvestio se u kolima Hitne pomoći i tada je pozvao porodicu da javi za nesreću.

Podsećamo, u januaru 2019. jedna osoba je poginula, a pet je povređeno kada je „škoda superb“ beogradske registracije u punoj brzina naletela na „opel astru“ koja je stajala kod naplatne rampe i odbacio ga na „pasat karavan“. Zoran Babić, je tada zadobio prelom butne kosti i lumbalnog pršljena.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu