FEJSBUK UDARIO NA SANDULOVIĆA: Obrisali mu objavu o Koroni, kao i Trampu

Obavezno pročitajte

Posle objave predsednika Srpskih Republikanaca Nikole Sandulovića da je spreman da uđe među zaražene Korona virusom, bez ikakve zaštite na delo je stupilo, kao i uvek, oružje Soroša zvano cenzura.

Njegovu novu objavu prenosimo u potpunosti.

- Advertisement -

ŠERUJTE SADA SVI OVO !
KOPIRAJTE I DELITE !

Poštovani gradjani Srbije !
Upravo su mi skinuli ovaj text sa mog zida ! Pitajte se samo zašto, zbog čega i koga !!!
EVO GA OPET IZ INATA!
SMETA VAM HILJADE PREGLEDA I STOTINE KOMENTARA, BAGRO NA VLASTI!
SMETA VAM ISTINA PA PRIJAVLJUJETE LAŽNO FB ?!
ČITAJTE PONOVO !!!

ALEKSANDRE VUČIĆU, BOLESNI LAŽOVE, TEŠKI KRIMINALCU !
EVO TI NAČIN KAKO MOŽEŠ DA ME SE REŠIŠ I KAKO MOŽE SRBIJA KONAČNO I TEBE DA SE REŠI !!!
Obaveštavam Srpsku javnost da hoću NA SVOJU ODGOVORNOST I DOBROVOLJNO, BEZ IKAKVIH ZAŠTITNIH MASKI I ODELA,BEZ IKAKVE VAKCINE, da udjem medju zaražene pacijente „virusom COVID 19“ i provedem tako nezaštićen od njih, 24 h zajedno sa njima.
Hoću da dokažem da NEĆU BITI ZARAŽEN NIKAKVIM VIRUSOM COVID 19, jer on ni ne postoji, i da ću ostati zdrav i živ posle toga.
TIME ĆU DOKAZATI ALEKSANDRE VUČIĆU, ŠLJAMU KRIMINALNI I LAŽLJIVI, SVU ODGOVORNOST I LAŽI TVOGA KRIZNOG ŠTABA NA ČELU SA TOBOM I TVOJOM KRIMINALNOM VLADOM.
Time ću razotkriti u potpunosti SVE TVOJE LAŽI i dati našoj zdravoj Srbiji dokaz koliko si bolestan, lažljiv i lud kada si se usudio da na ovakav način poniziš i uništiš Srpski narod.
IZAZIVAM TE ALEKSANDRE VUČIĆU DA NA OVAJ NAČIN SRBIJA VIDI KO JE KO OD NAS DVOJICE I KO TO LAŽE SRBIJU MESECIMA. JA SAM SPREMAN, KAO I UVEK DO SADA, DA ZALOŽIM SVOJ ŽIVOT ZA MOJE TVRDNJE, I NE VIDIM NITI JEDAN RAZLOG ZAŠTO BI TEBI BIO PROBLEM DA OVO URADIMO?!
ETO , UKAZUJE TI SE PRILIKA DA ME SE REŠIŠ, BEZ TROVANJA I ZATVARANJA JER NEĆEŠ IMATI NIKAKVU ODGOVORNOST!
Nećeš smeti bagro luda jer znaš KOLIKO DUGO LAŽEŠ I MALTRETIRAŠ CELU SRBIJU, i da bi tada istog trena bio kraj tvoje bolesne i kriminalne vladavine !
AKO NE PRISTANEŠ, TO JE DOKAZ DA JE SVE LAŽ I TVOJ OČIGLEDAN ZLOČIN NAD CELOM SRBIJOM !!!

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vulin u BIA planira da oformi jedinicu za hapšenje: Podseća na vreme Miloševića i JSO

U Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA) pod rukovodstvom Aleksandra Vulina, kako nezvanično saznaje NIN, planiraju da formiraju grupu za hapšenje. Kako piše...

Još priča na sličnu temu