1.1 C
Belgrade
utorak, 7 decembra, 2021

FAHRIJA GA SE ODREKAO: Vučić mentol, ni šraf ne zna da zavrne kako treba! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Najbitnija stvar za Aleksandra Vučića, još otkad je uspostavio svoj autoritarni režim, jeste da se prikaže u “mačo fazonu”. On je ta čvrsta ruka koja vlada Srbijom, rešava sve probleme, vadi decu iz mećave u Feketiću… Na sve načine Vučić želi sebe da prikaže kao jakog lidera i psihički i fizički, ali istina je da je lider naprednjaka zapravo samo Putin u pokušaju. U prilog tome govori i video snimak na kome je jasno da Vučić nikad u životu ništa teže od kašike nije podigao.

Tokom ceremonije povodom početka radova na pruzi Subotica – Segedin na stanici Horgoš, predsednik Srbije i premijer Mađarske Viktor Orban latili su se alata kojim su svečano započeli radove na pruzi koja će spojiti dve države.

- Advertisement -

Ono što su korisnici društvenih mreža primetili jeste Vučićev način rukovanja alatom, pomoću kog se može doći do zaključka da „muški poslovi“ ne idu od ruke Vučiću. Neverovatno je da čovek sa 50 godina ne ume da drži alat kako treba, niti zna u kom smeru da ga pokreće, a sebe predstavlja kao simbiozu Brusa Lija i Čaka Norisa. Ništa to ne bi bilo od prevelikog značaja, da upravo Vučić nije taj koji sebe kroz čitavu političku karijeru predstavlja kao čvrstog momka, spremnog na sve.

Svoj mačizam Vučić je vinuo u nebesa dolaskom na vlast, pa strogoćom, arogancijom i gotovo uvek bezobrazlukom želi da nadomesti činjenicu da se čitav život bavi samo politikom i da mu je to jedini posao.

I zato sledeći put kada bude glumio sposobnog čoveka, predsedniku Srbije bi trebalo samo pustiti ovaj snimak, da i sam vidi koliko je zapravo cela ta njegova predstava smešna…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti