Evropska desnica: Kosovo je Srbija, ako treba doći ćemo da se borimo uz svoju hrišćansku braću!

Obavezno pročitajte

Na današnjoj konferenciji za medije, održanoj u Medija centru u Beogradu, u organizaciji Srpske desnice a povodom dešavanja na Kosovu i Metohiji, srpskoj javnosti su se obratili političari evropske desnice.

- Advertisement -

Italijanski političar Roberto Fioro, generalni sekretar Forsa Nove izjavio je da Evropa treba da podrži Srbe na Kosovu i Metohiji.

Roberto Fiore ( foto: Vesna Veizović / Vaseljenska)

On je ponovio da je stav njegove stranke da je Kosovo deo Srbije i da je obo što se radi licemerno i na uštrb hrišćanskog naroda.

Kritikama Zapada i odnosu svoje zemlje prema Srbiji ali i Ukrajini i Rusiji, pridružio se i Nik Grifin iz Velike Britanije.

Nik Grifin ( foto: Vesna Veizović / Vaseljenska)
Grifin koji je predsednik pokreta Hrišćanskih nacionalista Velike Britanije svoje izlaganje završio je rečima: Kosovo je Srbija.

Klaus Kramer iz nemačke desnice Otadžbina naveo je da prate dešavanja na Kosovu i Metohiji i da je njihov stav jasan a to je da se na Kosovu i Metohiji dešava teror nad Srbima i od strane liberalnog zapada ali i od mulimanskog sveta, odnosno albanskih separatista.

Klaus Kramer ( foto: Vesna Veizović)
Kramer je takođe svoje izlaganje završio stavom da je Kosovo Srbija.

Ivan Benedet iz Francuske naveo je primer onoga što se dešava u Francuskoj i uporedio sa Kosovom rekavši da je problem isti. Da isti ljudi pokušavaju da ukradu i Srbiji i Ukrajini i Francuskoj zemlju.

Ivan Benedet (foto: Vesna Veizović)
Benedet je dodao i da je sve ovo maslo NATO pakta, a koji je projekat velikih globalističkih sila koje rade na uništavanju nacija.

Pročitajte još: Špansko istraživanje otkriva da vakcinalni pasoši nemaju uticaja na stopu infekcije
„Mi zato moramo stati na put zove, proterati NATO i sačuvati svoje zemlje. Kosovo je Srbija! Živela Evropa“.

Janis Zografos iz Grčke kaže da su u Beograd došli u teškom trenutku povodom ovih dešavanja na Kosovu. On je naveo da se slaže sa svojim kolegom iz Francuske i da je NATO jedna neprijateljska organizacija koja mora biti uništena.

Janis Zografos (foto: Vesna Veizović / Vaseljenska)
Grifin, koji je svojevremeno bio poslanik Zlatne Zore koja je zabranjena u Grčkoj pomenuo je i problem Kipra, Rusije i Makedonije i dodao da se ništa od toga ne bi desilo da Evropa nije okupirana.

Toi Bečlis ( Vesna Veizović / Vaseljenska)
Zois Bečlis, takođe iz Grčke podsetio je sve da smo mi već bili u sankcijama, da smo preživeli i izašli još jači, i da te pretnje EU povodom Kosova i sankcija ne treba da nas plaše.

„Grčka veruje da su Srbi naša braća. Grci veruju da su svi evropski hrišćani naša braća. Kosiv8 je sveto mesto za Srbiju. I to je nešto što NATO želi da uništi. Ako se to desi, mi ćemo doći da se borimo uz svoju srpsku pravoslavnu braću.“

Španac Gonzalo Martin potpredsednik Demokratske nacionalista Španije kaže da Španija potpuno podržava Srbiju i da oseća problem sa separatistima jer isti problem i oni imaju u Španiji.

Gonzalo Martin ( foto: Vesna Veizović)
Martin se složio da NATO nije prijatelj ni Španiji.

„Kosovo je Srbija, Katalonija je Španija i mi imamo pravo da se borimo za svoje zemlje.“

Kris Grigoras (foto: Vesna Veizović / Vaseljenska)
Konferenciju je završio Kris Grigoras iz Rumunije koji je rekao da pravoslavna braća posebno u ovakvim vremenima moraju biti jedni uz druge.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Netanjahu: Vi ste sledeći – Nemačka, Evropa

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu upozorio je na opasnost od islamista u Evropi, rekavši da će taj kontinent biti sledeći na...

Još priča na sličnu temu