EKSKLUZIVNO! SRPSKI ISTRAŽNI ORGANI REAGOVALI NA IZJAVU MILANOVA. POKREĆE SE KRIVIČNI POSTUPAK PROTIV FEHLINGERA I STOJKOVIĆA

Obavezno pročitajte

Kako nas je obavestio naš dobro obavešteni izvor iz istražnih organa, nakon večerašnjeg izveštavanja našeg portala, nadležni državni organi pokrenuli su predistražni postupak protiv austrijskog državljanina Gunter Fehlingera (Gunther Fehlinger), nastanjenog u Beču na adresi 15. Bicirk, Edward Suess g-3, korisnik austrijskog telefonskog broja +436767806428 i Čedomira Stojkovića zv. Čeda podmornica, zbog primoravanja na nedozvoljene polne radnje Milana Milanova iz Niša.

- Advertisement -

Podsećamo da su pre nekoliko dana u blizini beogradske autobuske stanice, Fehlinger i Stojković na lukrativan način želeli da obeščaste Milana Milanova, o čemu je već informisano u domaćim medijima.

Iz navedenih razloga ne isključujemo da će ubrzo protiv Fehlingera biti raspisana i međunarodna poternica, s obzirom da je trenutno u Beču i nedostupan našim organima gonjenja.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Putin o rušenju Kahovske hidroelektrane: Varvarski čin Kijeva; Erdogan: Formirati komisiju

Predsednik Rusije Vladimir Putin i turski predsednik Redžep Tajip Erdogan razgovarali su telefonom i tom prilikom su, kako je...

Još priča na sličnu temu