Ekskluzivno saznajemo: Čeda Podmornica dobio naslednika! Vladica Tronožac uakciji!

Obavezno pročitajte


Posle kraćeg perioda mira koji je nastupio kada su propali valjevski advokat Čedomir Stojković zvani Čeda Podmornica (agent BIA), Vladimir Volohonski (agent GRU) i Ilja Zernov napustili Srbiju i zajedno se preselili u Nemačku u cilju otvaranja gej javne kuće, ovih dana je naša javnost ponovo zasuta vestima o neuspešnim planovima Zernova da opet dođe u Srbiju.

Iako je kao paravan pokušao da iskoristi sudski postupak koji vodi u Beogradu, stvarni razlog je zapravo mnogo delikatniji i šokantniji. Naime, Zernov je planirao da obnovi homoseksualnu vezu sa samozvanim liderom tzv. antiputinovske opozicije u Srbiji Pjotrom Nikitinom (agent FSB), koji ga je namamio lascivnom ponudom da će ga adekvatno
“uvažiti” sa svojim novim dečkom, Vladicom Ilićem, aktivistom Beogradskog centra za ljudska prava, koji je u njegovom srcu (i ne samo srcu) ispunio zjapeću prazninu nastalu odlaskom Čede Podmornice.

- Advertisement -

Za neupućene, Ilić je jedan od najekstremnijih sodomista u Beogradu, koji je u krugovima ovdašnjih seksualnih devijanata zaradio nadimak Tronožac, zbog sklonosti da vlastite
seksualne fantazije zadovoljava sa ne manje od trojice drugih muškaraca. Stoga je i za druženje” sa Zernovom i Nikitinom, koristeći delovanje svoje NVO, obezbedio usluge izvesnog ilegalnog migranta sa afričkog kontinenta koji trenutno boravi u našoj prestonici.

Lako je pretpostaviti koliko je bilo razočarenje, a potom i gnev Tronošca, Nikitina i njihovog novog afričkog utešitelja kada su shvatili da je Zernovu onemogućen ulazak u Srbiju. U cilju tačnog i objektivnog informisanja javnosti neophodno je istaći da su nadležni organi zapravo učinili nemerljivu uslugu ovoj “crno-beloj” trojci, jer je stvarni razlog sprečavanja Zernova da uđe u Srbiju to što je on identifikovan kao prenosilac opasne i visokozarazne infekcije prenosive isključivo polnim putem, a što sve demokratske i civilizovane zemlje sankcionišu na isti način.

Ipak, Vladica Ilić Tronožac je svoj neosnovani bes izlio u medije, objašnjavajući to prijateljima rečima:
Topli brat je mio, ma koliko inficiran bio

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu