17.5 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

DULE NEDELJKOVIĆ: Vlast i opozicija žive na grbači naroda! Vučić je najbolji rijaliti igrač!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dule Nedeljković o pandemiji, kriznom štabu, Vučiću i Srbiji

Gost Slavija info tv bio je Dule Nedeljković, pisac, stujard i nekadašnji urednik kultnih emisija. U emisiji Intervju Nedeljković je objasnio da kakvo je stanje u medijima danas ali se osvrnuo i na period od 80tih godina za koji kaže da je bio izuzetno opasan za slobodana rad.

Danas su mediji korporacije bez slobode a najmanji problem vidi u tabloidima jer oni služe da se zabavljaju bolidi. Nedeljković je bio protiv uvođenja rijaliti programa u Srbiji a danas je predsednik Vučić glavni rijaliti igrač na svim televizijama. Borbu režima i opozicije doživljava kao zezanje gde se oni zezaju iz lične koristi jer svi oni jako dobro stoje i zavise od budžeta.

Vučić je preuzeo LDP politiku Čedomira Jovanovića i jako dobro mu ide. Sa druge strane davanje lažne nade jako je opasno smatra Dule Nedeljković.

- Advertisement -

U medijima je problem i taj što u kriznoj situaciji kakva je danas umesto da budu normalni oni šire strah i paniku i za to će kad tad odgovarati. Rijaliti program je u ogromnom padu a na naše tržište ulaze dve nove tv koje će biti neko drugo krilo SNS. Pored aktuelnih tema bilo je dosta reči i o životu kao i o duhu Beograda, ali i o pankerima, skinsima i bajkerima.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti