DUBOKA CRKVA: Otkriveni glavni igrači u SPC koji su instruisani, analog DUBOKE DRŽAVE! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Slobodan Stojičević, pravnik, pisac i prevodilac, govori o svojoj novoj knjizi „Hibridni rat protiv Srpske Pravoslavne Crkve“. U ovoj knjizi autor daje osnove ratova „nove generacije“ (mrežni, informacioni, psihološki, kognitivni, kiber i t.d.) koji kada se kombinuju daju hibridni rat.

Autor govori o strateškim postavkama hibridnog rata protiv SPC, o glavnim pravcima napada i o članovima klira koji su manipulisani za potrebe američkih agresora. Tri su glavna pravca napada: Artemije, Pravoslavni Bogoslovski Fakultet (PBF) i Eparhija Zahumsko-hercegovačka.

Za potrebe hibridnog rata se koriste najnovja naučna dostignuća iz raznih naučnih oblasti (psihologije, informatike i t.d.).

- Advertisement -

Na primer protiv bivšeg vladike Artemija su korišćena dostignuća prediktivne analitike na osnovu kojih su velike svote iz Amerike „investirane“ u Artemija. Za „rad“ sa PBF su korišćene državne nevladine organizacije (posebno Fondacija Konrad Adenauer) koje su „investirale“ velike svote u preko 130 aktivnosti (letovanja, seminara, konferencija,…) sa mladim bogoslovima koji su kasnije uznapredovali do visokih pozicija u Crkvi i na PBF.

Naročito je objašnjen termin „DUBOKA CRKVA“ koji se prvi put pojavljuje. Duboka crkva je analog Duboke države unutar SPC i izgrađivana je već preko dvadeset godina.

Knjigu možete naručiti na telefon 063 102 28 55. (1000 dinara – besplatna dostava)

SourceHelmkast

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu