DR JOVANA RASTURILA VLAST I AGENDU: Zapušila usta propagandi koja prosipa laži o njoj! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Dr Jovana Stojković lider Pokreta “Živim za Srbiju” bila je gošća emisije “Bez ustručavanja” u kojoj je ispričala u detalje način i razloge privođenja u aprilu mesecu. Naime, zbog navodnog širenja polutačnih i netačnih informacija, kao i širenja panike na društvenim mrežama, dr Stojković je privedena na informativni razgovor, a njen suprug zbog neovlašćenog snimanja samog događaja. O razlozima i posledicama privođenja, dr Jovana govori u emisiji, ali i o medijskoj hajci koja se protiv nje vodi u pojedinim medijima.

Dr Stojković se pita zašto je samo ona privedena, a ne i ostali koji zagovaraju tezu da je vakcinacija protiv korona virusa opasna po zdravlje ljudi, dok se ona zalaže samo i isključivo za slobodu izbora. Dr Stojković kaže da se oseća poniženo kao lekar i da nam je sudstvo u rasulu, jer posle privođenja nije dobila nikakav izveštaj, niti može nekome da se obrati.

Komentarišući opozicionu scenu u Srbiji, dr Stojković ističe da se opozicija ne izjašnjava po mnogim državnim pitanjima, poput presude Ratku Mladiću, usvajanje Rezolucije o genocidu u Srebrenici u Skupštini Crne Gore, pitanju Kosova i da ne krije da je cilj Pokreta “Živim za Srbiju” da uđe u Skupštinu Srbije i da će visina cenzusa dosta uticati na odluku o izlasku na predstojeće izbore.

- Advertisement -

Kao žena, psihijatar, ali i politički lider je otvoreno komentarisala slučajeve optužbi za silovanja u našoj zemlji, ali i izrazila sumnju da afere kako kaže idu u korist Aleksandra Vučića. O drugim aktuelnim dešavanjima na opozicionoj sceni, stavljanju akcenta na vakcinaciju mladih i dece, novim sojevima korona virusa, njenim utiscima iz kovid zone, dr Jovana Stojković je govorila bez ustručavanja.

Ostavite komentar

Najnovije objave

SPREMA SE NAPAD NA JAKOVA MILATOVIĆA!

Kako nezvanično saznajemo iz krugova jedne od bezbednosnih službi iz regiona, Jakov Milatović je ozbiljno bezbednosno ugrožen i ne...

Još priča na sličnu temu