19.7 C
Belgrade
ponedeljak, 8 avgusta, 2022

DR JOVANA RASTURILA VLAST I AGENDU: Zapušila usta propagandi koja prosipa laži o njoj! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dr Jovana Stojković lider Pokreta “Živim za Srbiju” bila je gošća emisije “Bez ustručavanja” u kojoj je ispričala u detalje način i razloge privođenja u aprilu mesecu. Naime, zbog navodnog širenja polutačnih i netačnih informacija, kao i širenja panike na društvenim mrežama, dr Stojković je privedena na informativni razgovor, a njen suprug zbog neovlašćenog snimanja samog događaja. O razlozima i posledicama privođenja, dr Jovana govori u emisiji, ali i o medijskoj hajci koja se protiv nje vodi u pojedinim medijima.

Dr Stojković se pita zašto je samo ona privedena, a ne i ostali koji zagovaraju tezu da je vakcinacija protiv korona virusa opasna po zdravlje ljudi, dok se ona zalaže samo i isključivo za slobodu izbora. Dr Stojković kaže da se oseća poniženo kao lekar i da nam je sudstvo u rasulu, jer posle privođenja nije dobila nikakav izveštaj, niti može nekome da se obrati.

Komentarišući opozicionu scenu u Srbiji, dr Stojković ističe da se opozicija ne izjašnjava po mnogim državnim pitanjima, poput presude Ratku Mladiću, usvajanje Rezolucije o genocidu u Srebrenici u Skupštini Crne Gore, pitanju Kosova i da ne krije da je cilj Pokreta “Živim za Srbiju” da uđe u Skupštinu Srbije i da će visina cenzusa dosta uticati na odluku o izlasku na predstojeće izbore.

- Advertisement -

Kao žena, psihijatar, ali i politički lider je otvoreno komentarisala slučajeve optužbi za silovanja u našoj zemlji, ali i izrazila sumnju da afere kako kaže idu u korist Aleksandra Vučića. O drugim aktuelnim dešavanjima na opozicionoj sceni, stavljanju akcenta na vakcinaciju mladih i dece, novim sojevima korona virusa, njenim utiscima iz kovid zone, dr Jovana Stojković je govorila bez ustručavanja.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti