16.8 C
Belgrade
četvrtak, 23 septembra, 2021

DOKTOR VUČIĆ: Uživo govori lekarima kako da leče! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je očito i dobar poznavalac medicine, pa je tokom svog govora u Bajinoj Bašti savetovao lekarima šta da rade kada se jedan od okupljenih onesvestio.

– Šta sam ja sad videla, pa ovo je nadrealno evo ga sad leči ljude uživo u programu i navija u mikrofon lekare šta da rade sa nekim kome je pozlilo u publici, majko sveta kakav ludi kompleksaš – napisala je voditeljka Tatjana Vojtehovski na Tviteru, komentarišući Vučićevo izigravanje lekara opšte prakse.

Ona je objavila i video snimak Vučićevih direkcija lekarima.

- Advertisement -

– Dakle, evo predsednika kako leči uživo u programu i daje instrukcije lekarima kako da leče čoveka, kakav je*eni cirkus od države
i mi očekujemo izborne uslove od ovog tipa i priče jedna kolona, dve kolone. Bukvalno samo pritisak dok sve ne pukne, pa kako god – istakla je Vojtehovski, priloživši snimak situacije.

– Pomozite, imamo lekare. Odmah pomozite. Samo ga umijte i pustite da sedne dole. Dobro je, samo ga umijte. Evo, već je bolje. Dobro. Bravo, sine! Pomozite još malo – komandovao je Vučić.

Retko ko ima sposobnost da iznenadi kao što to radi predsednik Srbije. Jer samo on koji je pravnik i koji je eventualno nekad samo prošao pored Medicinskog fakulteta može da deli lekcije onima koji su godinama studirali i učili da spašavaju ljudske živote i pripomognu u nevolji.

- Advertisement -

Tu očajničku želju da u svakoj čorbi bude mirođija i da pokaže kako sve zna, sve ume i sve drži pod kontrolom, neko bi okarakterisao kao težak kompleks. Upućeniji znaju da Vučić ne jede, a da prethodno nije prostudirao javno mnjenje, pa je i ovo uplitanje u posao medicinara zapravo delić sveopšteg marketinga i mazanja očiju narodu.

To ulivanje lažne sigurnosti je pokušaj da se prikrije sva njegova nesposobnost i neuspesi koji su iz dana u dan evidentniji.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti