DOKLE? Vesić uhvaćen u manipulaciji i laži (FOTO)

Obavezno pročitajte

Vesić manipuliše javnošću

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, na ličnom Fejsbuk profilu objavio je sliku na kojoj su dva iznemogla zdravstvena radnika.

“Jedna beogradska bolnica večeras, naši heroji!”, napisao je Vesić, što je, logično, izazvalo emocije ljudi i pozitivne komentare, s obzrom na sve što zdravstvena struka proživljava tokom pandemije koronavirusa.

- Advertisement -

Međutim, ubrzo, zahvaljujući “Sjeničkim novinama”, otkriveno je da je Vesić, kao mnogo puta do sada pokušao da manipuliše javnošću.

“Gospodine Vesiću, ova fotografija je iz covid ambulante u Sjenici, mi smo je objavili pre par dana. Na njoj su sjeničke herione, Envera i Vladana. Iako je od vas, mnogo je!”, odgovorile su “Sjeničke novine” Vesiću, uz nekoliko emotikona Pinokija.

Stvarno, što je mnogo, čak i od Vesića, mnogo je. I previše je od očigledno velikog manipulatora kakav je Vesić, da na beskrupulozan način manipuliše, očigledno ne razmišljajući da svaki otac, majka, ćerka, sin, brat, sestra… zdravstvenih radnika u Beogradu koji se svakodnevno, 24 časa, bore za živote svojih sugrađana, rizikujući svoje živote, mogu da pomisle da li je na slici njihovo dete, sestra, majka, devojka…

Ubrzo pošto su “Sjeničke novine” objavile komentar, Vesić je izbrisao svoj post, ali je ostao printskrin…

SourceNova RS

Ostavite komentar

Najnovije objave

MOMIR STOJANOVIĆ: Opomena vlastima da razmisle ko je oslonac srpske politike na KiM

Nekadašnji načelnik Vojnobezbednosne agencije Momir Stojanović misli da je događaj u Banjskoj "poslednja opomena vlastima u Beogradu da se...

Još priča na sličnu temu