DODIK: Srpska policija bila korektna, Američki policajac puca

Obavezno pročitajte

Dodik izazvao burnu reakciju

Srpski član predsedništva BiH Milorad Dodik izazvao je burnu reakciju svojom skandaloznom izjavom da su vlast i policija bili isuviše korektni prema demonstrantima, uprkos gomili video snimaka u kojima se na delu vidi sva brutalnost naše policije koja se prema građanima ophodila kao prema životinjama.

A sve zbog toga što su izrazili svoje nezadovoljstvo politikom aktuelne vlasti i najavama predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se vratiti policijski čas. I to sve neposredno nakon izbora! Jer je korona, eto, čekala u nekom ormaru, i naprasno provirila 22. juna!

- Advertisement -

– Gledajući rušenje i nasilje u Beogradu, mislim da su vlast i policija bili isuviše korektni. Za svaki napad na policajca, trebalo je uzvratiti žešće. Američki policajac puca u čoveka za kog sumnja da je pretnja za njegov život – rekao je on.

Imajući u vidu događaje od prošle nedelje, policija je bila isuviše korektna jedino prema huliganima koji su potpirivali sukobe i stvarali privid da su građani ti koji provociraju policiju i teraju da reaguje: batinanjem mladih osoba i devojaka, ispaljivanjem suzavca iz devedesetih godina, teranjem svih ljudi iz centra grada, ili čak i hapšenjem onih koji su se slučajno našli u blizini Narodne skupštine.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Putin: Zapad potcenio ruske banke

Zapad je prilikom uvođenja sankcija potcenio ruske banke, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin. On se osvrnuo na izjavu direktora...

Još priča na sličnu temu