DMITRIJ MEDVEDEV: Posle napada na Kremlj, Rusiji nije preostalo ništa osim da fizički eliminiše Zelenskog

Obavezno pročitajte

Posle današnjeg terorističkog napada ne preostaje ništa drugo osim fizičkog eliminisanja Zelenskog i njegove klike, napisao je na svom Telegramu zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

On nije potreban čak ni za potpisivanje akta o bezuslovnoj kapitulaciji, dodao je Medvedev, komentarišući noćašnji napad dronom na moskovski Kremlj.

- Advertisement -

„Ni Hitler ga nije potpisao, kao što je poznato. Uvek će se naći neka zamena kao što je nazovipredsednik admiral Denic“, zaključio je Medvedev.

Ranije je pres služba Kremlja saopštila da je tokom noći kijevski režim pokušao da bespilotnom letelicom izvede napad na rezidenciju ruskog predsednika Vladimira Putina u Kremlju. Dve letelice su onesposobljene. U napadu nije bilo žrtava niti materijalne štete. Portparol Kremlja Dmitrij Peskov kasnije je za Sputnjik izjavio da predsednik u tom trenutku nije bio u Kremlju.

SourceSputnik

Ostavite komentar

Najnovije objave

Đukanović upoznao Vučića na stadionu: On i njegov brat su se žestoko tukli sa grupom navijača

Vladimir Đukanović, poslanik iz redova vladajuće Srpske napredne stranke, otkrio je na koji način se upoznao sa predsednikom države...

Još priča na sličnu temu