“ĐUKANOVIĆU SATANISTO” Počeli protesti u Rusiji protiv Mila!

Obavezno pročitajte

Želimo da podržimo našu crnogorsku braću u njihovoj pravednoj borbi protiv satanističkog izroda, rekao je koordinator pokreta Andrej Kormuhin.

Ruski pokret Sorok Sorokov počeće danas sa protestima podrške Crnogorskoj Mitropoliji Srpske Pravoslavne Crkve i njenim vernicima.

MILO DOLAZI DA PALI BADNjAK NA CETINjU! Usledio odsečan odgovor PATRIJARHA

- Advertisement -

Oni će protestvovati ispred ambasade Crne Gore i Informativne misije NATO u Moskvi. Na jednom od plakata, kako se navodi, biće napisano: “Đukanoviću satanisto dalje sa tvojim prljavim i korumpiranim rukama od pravoslavnih Svetinja u Crnoj Gori!”

– Sa bolom u srcu smo primili vest o događajima koji su se ovih dana dogodili u Crnoj Gori. Korumpirani satanista Đukanović, kome su Amerikanci kupili mesto crnogorskog predsednika, preko svojih korumpiranih slugu iz crnogorskog parlamenta žele da Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi u Crnoj Gori oduzmu manastire i svetinje zbog dalje preprodaje i skrnavljenja. Želimo da podržimo našu crnogorsku braću u njihovoj pravednoj borbi protiv satanističkog izroda kojem ništa nije sveto, koji se čak nije smilovao ni pred episkopom Dioklicijskim SPC Metodijem, nego ga žestoko ponizio i pretukao – izjavio je koordinator pokreta Andrej Kormuhin.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu