23.2 C
Belgrade
sreda, 10 avgusta, 2022

DIKIĆ PRIZNAO DA VUČIĆ LAŽE: Vučić je imao prijatelja na Zvezdari!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Bratislav Dikić, funkcioner režima, pomoćnik direktora JP „Srbijašume“ i nekadašnji komandant Žandarmerije, danas je potvrdio da je Aleksandar Vučić imao „prijatelja na Zvezdari koga je posećivao“ i time direktno optužio predsednika Srbije da je obmanuo javnost i da nešto krije.

Naime 22. jula 2021. Vučić je u Kragujevcu pred svim medijima izjavio da nije odlazio ni u kakav stan na Zvezdari. Čak je i precizirao da je nekada davno išao u Cvijićevu ulicu kod prijatelja koji su, kako je rekao, „u međuvremenu obogatili i sa Zvezdare se preselili na Dedinje“. 

Stan na Zvezdari je pomenut u iskazima koje su dali Belivuk i Miljković, kao tajna lokacija na kojoj je predsednik Srbije ostvarivao direktne kontakte sa ovom kriminalnom grupom.

- Advertisement -

Oni su decidno pred tužiocem izjavili da je preko kuma predsednika Srbije i predsednika Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darka Glišića više puta organizovan trojni sastanak Vučić – Belivuk – Miljković u pominjanom stanu na Zvezdari gde su dogovarane različite „usluge“ Vučićevom režimu.

Postavlja se pitanje ko sad laže, Bratislav Dikić ili Aleksandar Vučić? Očigledno je da je Dikić dobio zadatak da se uključi u medijsku kampanju odbrane lika i dela, odnosno pokušaja prikrivanja veza Aleksandra Vučića sa Veljom Nevoljom i ekipom. Da li Dikić nije dobro shvatio uputstvo šta treba da izgovori pa je iz nehata potvrdio da je Vučić išao u „misteriozni stan na Zvezdari“ ili je, što je manje verovatno, iskoristio trenutak medijske slave da bi se Vučiću osvetio za robijanje u Crnoj Gori?Bratislav DikićBratislav Dikić

Da podsetimo, bivši komandant Žandarmerije, kontroverzni Bratislav Dikić je čovek koji je u dogovoru Mila Đukanovića i Aleksandra Vučića 2016. poslat u Crnu Goru da bi se na izborni dan napravila izmišljena priča o navodnom pokušaju državnog udara. Ta vest je podigla izlaznost i Đukanoviću obezbedila tesnu izbornu pobedu i još četiri godine vlasti.

- Advertisement -

Nakon toga Dikić je privremeno ostavljen na cedilu, uhapšen je i prvostepeno osuđen na osam godina robije, ni manje ni više nego zbog pokušaja državnog udara i terorizma! Posle četiri godine presuda je ukinuta, Dikić je izašao iz zatvora, vratio se u Srbiju i na zaprepašćenje javnosti kao penzionisani policajac, postao je pomoćnik direktora javnog preduzeća!Korice SNS torte: Ubistva, pljačke, glazura Belivuk (VIDEO)

Pomenutim intervjuom vratio se u policijske igre i podmetačine, ali je po svemu sudeći napravio kobnu grešku. Direktno je optužio Aleksandra Vučića da je lagao, doveo ga u situaciju da mora da objasni zašto je obmanuo javnost, i da prizna sa kim se stajao i šta se dogovarao u „misterioznom stanu“ na Zvezdari.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti