SRBIN INFO: Junak junskih protesta, Dejan Petar Zlatanović oboleo od korone, evo kako se oseća! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

U emisiji medijske kuće „Centar”, „Prelistavanje štampe”, koju vode i uređuju Dejan Petar Zlatanović (gl. i odg. urednik Srbin.info) i dr Dragan Petrović, jednom nedeljno, bez cenzure, prelistava se dnevna štampa uz komentare na najaktuelnije društveno-političke događaje.

Komentarisanje dnevne štampe, u petak 27. novembra. novembra je u pojedinim trenucima bilo veoma burno, a pogotovo se rasplamsalo kada se povela reč o pandemiji koja je zarazila i Dejana Petra, i koja je mesecima prisutna kako u Srbiji, tako i u svetu, (00:01:00); kao i kada su se analiziralo zbog čega veliki prorežimski mediji, iskoristivši intervju koji je krajem jula Srđan Nogo dao za KTV televiziju, započeli medijsku hajku na spomenutog opozicionog političara (00: 35:00).

Takođe, dr Petrović i Dejan Petar su izneli svoje stavove i u vezi najave da će Velika Britanija i SAD pokušati da stvore na Balkanu novu državnu zajednicu, sa centrom u Beogradu, pod uslovom da Srbija prizna nezavisno Kosovo, (00:54: 00); odnosno i o tome da li će u decembru SAD dobiti konačno predsednika države (01:15:00).

A šta su još u ovom prelistavanje štampe rekli Dejan Petar Zlatanović i dr Dragan Petrović pogledajte u video prilogu iznad, pa o svemu donesite svoj sud.

Ostavite komentar

Najnovije objave

PORUKA NEMCIMA IZ RUSKE DUME: Uništićemo vaše tenkove kao i pre 80 godina

Vjačeslav Volodin, predsednik ruske Dume, izjavio je da će tenkovi koje će Nemačka isporučiti Ukrajini doživeti istu sudbinu kao...

Još priča na sličnu temu