16.7 C
Belgrade
ponedeljak, 23 maja, 2022

DEJAN MIROVIĆ OTKRIVA: Vučić je izdajnik koji uvodi sankcije Rusiji i pravi Vladu sa Đilasom

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Pravnik Dejan Mirović je 15. aprila 2022. godine u Beogradu na skupu podrške Ruskoj federaciji i na protestu upozorenja današnjem režimu u Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću da mu ne padne na pamet da uvede sankcije Rusiji jer će se suočiti sa posledicama o kakvima nije ni sanjao u najgroznijim noćnim morama, a nije ih ni doživeo čak ni kada je bio Radikal, mučen od strane Vojislava Šešelja.

Ovo su zahtevi upućeni izdajniku Aleksandru Vučiću koje je Dejan Mirović ispred predsedništva Srbije pročitao, a ni RTS ni N1 to nisu smeli da objave, što samo govori da rade u ličnom interesu, u svojstvu svojih gazda i profita a ne kako bi građane iliti narod informisali pravovremeno i onako kako zaista jeste, bez vela propagande i ispiranja mozga.

- Advertisement -

”Govorili su mi da sam preterao kada sam govorio da je Vučić izdajnik i da je on zapravo patriota. A ja vam braćo i sestre govorim kakav je on patriota. On je takav patriota da će izdati Republiku Srpsku i napraviti koaliciju sa Draganom Đilasom. Četiri komada američkih biolaboratorija po Srbiji i ono što je najgore je to što će uvesti sankcije Ruskoj federaciji”, poručio je gospodin Mirović pre nego što je pročitao zahteve. A zahtevi su izneti, i oni su sledeći:

  1. Prekid izdajničkog glasanja protiv Ruske federacije u UN i drugim međunarodnim zajednicama
  2. Nema lažne simetrije između zaraćenih strana. Bandera je osuđeni ratni zločinac. Nema neutralnosti. Rusija.
  3. Proterati sve NATO savetnike iz naših ministarstava uključujići ratnog zločinca Toni Blera koji je savetnik izdajnika Aleksandra Vučića
  4. Očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Republike Srbije, uprkos izdajniku koji je potpisao Briselski i Vašingtonski sporazum. Od nezavisnosti tzv. Kosova nas čuva samo Ruski veta, a Aleksandar Vučić i to pokušava da poništi.
  5. U novoj Narodnoj skupšitni da se osnuje anketni odbor koji će prvo da sasluša Aleksandra Vučića zbog svih veleizdajničkih poteza.

BONUS VIDEO

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti