15.3 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

VUČIĆ: Miki Manojlović je naš najveći živi glumac, ponosan sam što me je hvalio

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas o reakcijama nakon što ga je glumac Miki Manojlović nazvao „srpskim Šarlom de Golom“. Vučić je naveo da je Manojlović „najveći živi glumac u Srbiji“ i da je ponosan što je na taj način govorio.“Ponosan sam na to što je taj čovek govorio slobodno i iz svoje glave i što niste mogli čak ni medijski bezobzirnim pristupom da mu promenite stav.

Nisam ja veliki lider, samo sam štitio interese Srbije. Toliko sam se grčevito borio za njih, da vi ne možete da verujete koliko energije uzima meni i mom timu samo priprema jednog sastanka sa američkim senatorima. Iza pokrivalice i saopštenja su sati i sati borbe za zemlju i stav zemlje.

- Advertisement -

I zato sam ponosan kada neko poput Mikija Manojlovića ima reči hvale. Njemu beskrajno hvala na hrabrosti, jer je znao sa čime će biti suočen“, rekao je Vučić.

PROČITAJ JOŠ

Podsetimo, gostujući na televiziji N1, glumac Miki Manojlović je rekao da je Vučić talentovan za politiku i uporedio ga je sa nekadašnjim predsednikom Francuske Šarlom de Golom. „Vučić je za ovdašnju političku sredinu u odnosu na sve druge političke subjekte, aktivne i neke neaktivne, De Gol„, rekao je Manojlović.

- Advertisement -
Source021
- Advertisement -

Srodni članci

2 KOMENTARA

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: