DEBILI: Cirkus u Skupštini: „Orgijanje u crkvi“! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

U Skupštini smo od narodnih poslanika mogli svašta zanimljivo da čujemo, ali to da se u crkvi orgija, zaista je nešto novo čak i za plejadu ličnosti koji se u njoj nalazi i cirkus koji se tamo svakodnevno odvija.

– Iz programa sa Rumunijom, na primer u opštini Senta je u sklopu renoviranja crkve, osposobljene su jedne od najvećih orgija u Srbiji. Mogla bih još dugo da pričam o tome, ali imam društvenu svest – rekla je poslanica Saveza vojvođanskih Mađara i potpredsednica Narodne Skupštine Elvira Kovač u svoj svojoj ozbiljnosti.

Ovom izjavom su lapsusi i neobrazovanost poslanika u sadašnjem sazivu Narodne skupštine definitivno dostigli novi nivo. Tako smo sada saznali i da se orgije, kako to očigledno neki od poslanika misle, odvijaju u crkvama.

Bilo da poslanica misli ovo, ili samo ne zna razliku između orgija i orgulja, saznanje da nas ovakvi ljudi predstavljaju je svakako skandalozno.

Ostavite komentar

Najnovije objave

SOROŠEV VIRUS U SRPSKOJ AKADEMIJI NAUKA I UMETNOSTI

Američki milijarder Džordž Soroš je jedan od najznačajnijih boraca za uspostavljanje potpune dominacije neo-liberalnog kapitalizma na globalnom nivou, ali...

Još priča na sličnu temu