20.4 C
Belgrade
ponedeljak, 16 maja, 2022

DAKA DAVIDOVIĆ: Vučić je spodoba, izdajnik KiM, da mu nije Mila ne bi se znalo ni da se rodio

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gospodine Kovačeviću, 20 godina sam ja radio za vas ovo što sad radi Vučić. Ne možete izmeriti ni znati koliko ste novca od mene pozajmili. Sada je na moje mesto došao Vučić i od najboljeg sam postao ološ i najveća krpa po njihovim kazivanjima i ostalo što oni prave. Da na jedan pokret krene čitava bolumenta… šta se radi i kuda to ide. Da se ponište izbori to je jedino legitimno – rekao je Daka Davidović večera u završnoj debati koju je organizovala televizija Vijesti uoči izbora koji se održavaju u Nikšiću 14. marta.
Davidović je naglasio da ima države „ovi izbori bi bili poništeni i li prekinuti jer se vidi kolika je neregularnost koja dolazi od ove spodobe iz Srbije“.

– Dovukao je šlepere najogavnijih plakata koje su Markovi ljudi uredno polepili po Nikšiću i nastala je sprdnja i lakrdija. Vučiću, nije Daka zec iz gore, nego junak Crne Gore, pa ti udri…. Ovo je taj obraz Vučića koji 16 meseci nije hteo da proveri šta se radi. Da udari Kina čitava ne bi mogla oboriti Nikšić i položit ga na kolena. Ovo je drugi državni udar koji režira Vučić – rekao je Davidović, i dodao:

– Situacija je eskalirala kada sam Vučića izbio iz rupe i preneo samo ono što je porodični list Vučića, preneo da su Vučićevi pajtosi zvani nevolje pucali u mene. Vučić je mene optužio da pomažem Đukanovića, a ne seća se da je svojom izjavom o državnom udaru u zatvor poslao pola DF-a. Sa DPS-om nemam ama baš ništa. Da mu Đukanovića nije bilo niko ne bi znao ni da se rodio. Ostao bi to što jeste kako ga je nazvao vladika Atanasije „laprdalo i izdajnik Kosova – rekao je Davidović.

- Advertisement -
SourceVijesti
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti