BURNIJE OD RATA: FIZIČKI SUKOB ČEDOMIRA STOJKOVIĆA I ALEKSANDRA OLENIKA OKO ZAJEDNIČKOG LJUBAVNIKA

Obavezno pročitajte


Na jednom od prošlih sastanaka opskurne organizacije koja se naziva grupa „Oktobar“ i okuplja tzv. ruske opozicione aktiviste, došlo je do nečega nalik fizičkom sukobu u vidu čupanja, grebanja i zamahivanja između Čedomira Stojkovića zvanog Čeda Podmornica (agent BIA) i vojvođanskog autonomaša Aleksandra Olenika.

- Advertisement -

Povod za ovu svađu je bio Olenikov ljubomorni ispad oko Stojkovićeve sve upadljivije bliskosti sa samozvanim umetnikom i ruskim opozicionarom Glebom Puševim, koji se prenaglašeno hvali ulogom Podmornicinog miljenika.

Naime, Stojković, Olenik i Pušev su se posebno zbližili tokom manifestacije „Prostori slobode“ koja se održava u antisrpskom udruženju „Krokodil“ u Beogradu, kada je ruski umetnik počeo da uživa u pažnji ovog homoseksualnog kružoka.

Inače, Oleniku i Stojkoviću nije prvi put da učestvuju u ovakvim nastranim ljubavnim trouglovima, jer su ranije delili čak i svoje stalne partnere i partnerke, ali je ovog puta očigledno došlo do nesporazuma, koji će najverovatnije međusobno izgladiti, posebno kako bi izbegli kritike svojih zapadnih finansijera.

Ostavite komentar

Najnovije objave

EULEKS: Nismo bili sprečeni da prisustvujemo ili posmatramo operaciju u Banjskoj

Misija Euleks na Kosovu je saopštila da ni na koji način nije bila sprečena da prisustvuje ili posmatra operacije...

Još priča na sličnu temu