4.4 C
Belgrade
ponedeljak, 6 decembra, 2021

BRNABIĆKA DROGIRANA NA KONFERENCIJI, NE ZNA GDE JE: 10 godina nije otvorena nijedna kovid bolnica! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Premijerka Ana Brnabić svojom retorikom i neistinama koje svakodnevno plasira neodoljivo podseća na svog šefa Aleksandra Vučića. Njene izjave su toliko bizarne, da zbunjuju i najkoncentrisanije slušaoce. Govoreći o prvoj godini rada Vlade, Brnabić je istakla da je vlast za godinu dana otvorila tri kovid bolnice, a da u prethodnih deset godina nije otvorena nijedna. U svom hvalospevu, premijerka je zaboravila da do pre godinu i po dana u Srbiji nije bilo koronavirusa, pa zbog toga ni potrebe za kovid bolnicama.

– Dakle, u prvih godinu dana rada Vlade tri kovid bolnice. Ako pomislite da u nekom prethodnom periodu, u deset godina…nije otvorena jedna kovid bolnica, rekla bih da smo samo ovo radili, pa smo uradili mnogo sa te tri bolnice. To su danas kovid bolnice, sutra ili 2022, 2023, ko zna kada, kada prestane pandemija koronavirusa, kada se svi recimo, budemo vakcinisali, ove kovid bolnice ce služiti kao dodatna podrška zdravstvenom sistemu – istakla je premijerka, predstavljajući rad Vlade u prvih godinu dana od konstituisanja.

Ne samo da je ovaj njen pokušaj manipulacije skandalozan, već sve da je govorila i o običnim bolnicama, opet ne bi rekla istinu. U maju 2008. godine otvorena je bolnica za dijalizu u Novom Sadu, zatim objekat opšte bolnice u Zrenjaninu 2009, kao i dnevna bolnica za dijalizu u Vranju 2011. godine.

Očito da premijerki više nije bitno šta govori, već samo nešto da kaže…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti