12.6 C
Belgrade
petak, 22 oktobra, 2021

(VIDEO) NIJE JOJ DOBRO: Brnabić: Odliv mozgova prelazi u cirkulaciju mozgova!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

„Moram da razumem kako da razumem“ niti ima stav, niti se šta pita u Vladi Srbije, ali što zna da kaže, to ne zna niko! Ana Brnabić prosto pleni elokventnošću i razboritošću, a na urnebesan način je opisala kako i zašto to Srbiji godišnje ode 50.000 mladih ljudi.

Svašta smo čuli i videli od nove-stare premijerke, ali ovo stvarno nismo. Sigurno je da ni ona nije razumela šta je htela da kaže, ali glasači SNS svakako „jesu“:

– Nama nije problem, ili nije problem nijednoj zemlji, kada pričamo o odlivu mozgova je sam odliv mozgova. To može da bude dobro za jednu zemlju. Dok god vi uspete kao zemlja da taj odliv mozgova pređe u cirkulaciju mozgova. Dakle, da ti ljudi odlaze, ali i da se vraćaju u zemlju – rekla je Ana Brnabić. (VIDEO) Ana Brnabić: Krenem na Infektivnu i udari me autobus!

- Advertisement -

Sreća naša pa je Aleksandar Vučić najavio nove parlamentarne izbore za godinu i po, te će Ana Brnabić biti na čelu Vlade još (samo) 18 meseci. Da ne slušamo ovakva nesrećna, nespretna i zbrkana objašnjenja građanima o ljudima koji iz opustošene i razorene Srbije beže glavom bez obzira u bolji život.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti