(VIDEO) NIJE JOJ DOBRO: Brnabić: Odliv mozgova prelazi u cirkulaciju mozgova!

Obavezno pročitajte

„Moram da razumem kako da razumem“ niti ima stav, niti se šta pita u Vladi Srbije, ali što zna da kaže, to ne zna niko! Ana Brnabić prosto pleni elokventnošću i razboritošću, a na urnebesan način je opisala kako i zašto to Srbiji godišnje ode 50.000 mladih ljudi.

Svašta smo čuli i videli od nove-stare premijerke, ali ovo stvarno nismo. Sigurno je da ni ona nije razumela šta je htela da kaže, ali glasači SNS svakako „jesu“:

– Nama nije problem, ili nije problem nijednoj zemlji, kada pričamo o odlivu mozgova je sam odliv mozgova. To može da bude dobro za jednu zemlju. Dok god vi uspete kao zemlja da taj odliv mozgova pređe u cirkulaciju mozgova. Dakle, da ti ljudi odlaze, ali i da se vraćaju u zemlju – rekla je Ana Brnabić. (VIDEO) Ana Brnabić: Krenem na Infektivnu i udari me autobus!

- Advertisement -

Sreća naša pa je Aleksandar Vučić najavio nove parlamentarne izbore za godinu i po, te će Ana Brnabić biti na čelu Vlade još (samo) 18 meseci. Da ne slušamo ovakva nesrećna, nespretna i zbrkana objašnjenja građanima o ljudima koji iz opustošene i razorene Srbije beže glavom bez obzira u bolji život.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: Srbija je jedna od retkih koja sme da kaže istinu, male zemlje srećne što je neko smeo da to da izgovori

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon govora pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija, da je Srbija jedna od...

Još priča na sličnu temu