VELJA ILIĆ: Vučiću uradi DNK, puno ličiš NA FAHRIMA MUSLIJA!

Obavezno pročitajte

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić zatražio je da predsednik Vučić uradi DNK tekst kako bi se proverilo ko je njegov biološki otac oživljavajući tračeve da je to albanski novnar Fahrim Musliju sa kojim Vučić ima velike fizičke sličnosti. Ilić je rekao da Vučić sve čini da razvija ekonomiju tzv. Kosova i Albanije, a da zatire Srbiju.
ilić,

U emisiji “Reč” produkcije “Helm Kast” Ilić je rekao da svi putevi koje ova vlast gradi koštaju dva do tri puta više od realnih cena, a da se ugovori sklapaju direktnim pogodbama a ne na tenderima koji bi uštedeli milione Srbiji.

- Advertisement -

On ju emisiji detaljno objašnjava malverzacije SNS vlasti sa cenama izgradnje autoputeva, ali i aferu “Beograd na vodi”. Prema njegovim rečima trase za puteve biraju se po američkim planovima kako bi se razvijale sredine gde žive Albanci ili Muslimani, a Beograd udaljio od glavnih putnih saobraćajnica.

SourcePravda

Ostavite komentar

Najnovije objave

Razvojni put Dijane Hrkalović: Od državne sekretarke do „Vile na skaju“

Bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Dijana Hrkalović, koristila je telefon sa 'skaj' aplikacijom skrivajući se iza nadimaka...

Još priča na sličnu temu