Brnabić: Ne zadužujemo se da bismo plaćali botove SNS

Obavezno pročitajte

Premijerka Ana Brnabić izjavila je u Skupštini Srbije da se Vlada ne zadužuje da bi plaćala botove SNS, već za Moravski koridor, Dunavsku magistralu, naučno-tehnološke parkove.

Brnabić je rekla da je izjava samostalnog poslanika Aleksandra Jerkovića da se vlast zadužuje da bi plaćala botove SNS laž, navodeći da je on pokušao „brutalno da obmane građane Srbije“.   

- Advertisement -

Jerković je prethodno rekao da vlast na tekućoj sednici parlamenta, na čijem dnevnom redu su i međunarodni sporazumi o zaduživanju, „zadužuje našu decu, dok našim živim, realnim parama plaća botove da klikću po internetu, da nas vređaju za naše pare i prave privid Vučićeve moći“.

Brnabić je rekla da je moguće da Jerković plaća neke svoje botove.

Ja ne znam šta znače botovi za SNS. Mi imamo naše članove. Imamo internet timove, to su naši članovi i naši omladinci i da – bore se na internetu„, rekla je Brnabić, dodavši da su to ljudi od krvi i mesa koji veruju u SNS, u njenu ideologiju i rezultate.

Bore se protiv toga da takvi kao vi dođu na vlast zato što to znači direktnu smrt Srbije i boriće se. Niti ih neko plaća, niti su oni tražili da budu plaćeni, a to što vi imate botove, to što vi plaćate botove, to što se vi brinete stalno o tome koliki vam je budžet za botove i gde da nađete te pare, to nemojte da imputirate nama„, rekla je Brnabić.

SourceFonet

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu