BOŠKO UDARIO NA KONA: Lako je napasti SPC, junači se protiv Vučića!

Obavezno pročitajte

Aleksandar Vučić svojim nepristajanjem na testiranje i samoizolaciju negira sve dosadašnje državne mere. Zašto mu to niste rekli posle povratka iz Amerike i Mađarske ili nedavno? Lako je napasti SPC, potpukovniče! Što ne pokažete hrabrost kada je u pitanju vlast, nego je hvalite?

Vaše mišljenje da li je Boško Obradović u pravu
Email:
Da
Ne
Isti je kao svi
Created with QuizMaker

Ovo Predragu Konu poručuje Boško Obradović posle izjave ovog „unapređenog epidemiologa“ da struka ne podržava zahtev SPC da se u nedelju dozvoli građanima da prisustvuju Vaskršnjoj Liturgiji.

- Advertisement -
Alt="Boško Obradović"

– Da li u stručnom štabu ima neko ko nije potpisnik podrške Vučiću na predsedničkim izborima? Da li su njegovi predizborni skupovi po bolnicama na vrhuncu pandemije rizik za zdravlje građana? Zašto o tome ne smete da kažete ni reč? Da li kućni ljubimci imaju veća prava nego vernici – rekao je Obradović.

Boško Obradović: ko vrši podelu medicinske opreme ?

– Da li je moguće da su se konačno javili oni koji ćute o kršenju Ustava, izdaji Kosova i Metohije, rasprodaji privrednih i prirodnih bogatstava Srbije, kriminalu i korupciji pod ovom vlašću? Ali su imali važnu potrebu da za Vučića kažu koju u korist zabrane Vaskrsa za vernike SPC – naglašava Obradović.

Boško je podsetio da je pre osam dana Vučić u Novom Pazaru najavio da će obići i Ćupriju, Valjevo i Kragujevac i pita se da li medicinska oprema, kupljena od narodnih para za tamošnje bolnice, još uvek stoji u magacinu u Beogradu dok je Vučić lično ne odnese u okviru predizborne kampanje SNS?

– Smešno, zar ne? Sada će Vučić i Ana Brnabić, dvoje ustavorušitelja, koji su protivustavno ukinuli Narodnu skupštinu i uveli vanredno stanje, odlučivati o našim verskim pravima i da li će vernici za najveći hrišćanski praznik ići u crkvu ili ne – rekao je Obradović.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: Inflacija do kraja godine 8 odsto, sada je 11,5

Govoreći na RTS-u o inflaciji, Vučić je rekao da ćemo završiti godinu na 8 posto, sada je 11,5 odsto,...

Još priča na sličnu temu