-2 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022

BIVŠI PAJKAN VREĐA POKOJNU DEVOJČICU: Jurić da se zapita zašto mu je ćerka noću izlazila u šortsu! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Igor Jurić, osnivač fondacije „Tijana Jurić“, podelio na Tviteru beskrupuloznu izjavu bivšeg šefa Odseka za krvne delikte Žarka Popovića, koji je indirektno prebacio na Jurića krivicu što mu je ćerka Tijana ubijena.

On je čovek kome je ćerka ubijena. A nije sebe pitao zašto dete od 15 godina u 11 sati u šortsiću izlazi na ulicu i ide negde bez njegove kontrole – glasila je skandalozna izjava Popovića.

Državna sekretarka Juriću: A, gde ste vi bili kad je Tijana ubijena?

- Advertisement -

Jurić tabloidima: Lešinari, dete mi nećete dirati!

Ova Popovićeva izjava je toliko monstruozna da je čak i voditelj Srđan Predojević upitao da li je siguran u to što je izgovorio i da li je to prikladno, na šta mu je pomenuti rekao da jeste.

Jesam, izgovorio sam. Da, prikladno je. Nekad neko pere savest preko nekih priča – dodao je Popović.

- Advertisement -

Sva sreća po bezbednost građana što je Popović van službe, jer ovakvi ljudi ne bi trebalo da obavljaju nikakvu fukciju koja se tiče bezbednosti građana, a naročito tako odgovornu kao što je upravljanje Odsekom za krvne delikte.

Podsetimo, Jurića je na sličan način napala i bivša državna sekretarka MUP-a Srbije Biljana Popović Ivković koja ga je u jednoj emisiji upitala „gde je bio kad mu je ćerka ubijena“.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti