2.6 C
Belgrade
subota, 29 januara, 2022

VLAST POČELA DA PRODAJE I ŠKOLE: Otimaju sve od srpskog naroda što su preci krvlju izgradili i stekli!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ministarstvo prosvete objavilo je prodaju Visoke strukovne škole za preduzetništvo, obrazovne akreditovane institucije, pa će i ova škola na atraktivnoj lokaciji u Majke Jevrosime postati novogodišnji poklon nekom investitoru bliskom vlasti.

Dalje se navodi:

Oglas za prodaju škole objavljen je 25.12.2021. u Večernjim novostima, a da apsurd bude još veći, prodaja je zakazana već za 3. januar, samo osam dana kasnije i u vreme kada niko, ni u Srbiji ni u svetu, ne radi.

Cena po kojoj se ova škola nudi je samo milion dinara, ili nešto manje od 10.000 evra, te je jasno da se ova akreditovana institucija nudi na rasprodaji, poznatom kupcu. Škola zakupljuje prostor grada Beograda u Majke Jevrosime na osnovu ugovora o zakupu zaključenog na sedam godina po uslovima koji su znatno povoljniji od tržišnih.


Začin celoj ovoj priči daje dr Vladimir Marinković, potpredsednik Skupštine Srbije i funkcioner vladajućeg SNS-a, koji je i istaknuti profesor ove obrazovne ustanove. Sigurno je o rasprodaji ove institucije dobro obavešten, ali njegov protest nećemo čuti.

Jedini način da se stane na put ovakvom degradiranju ustanova i njihovoj rasprodaji je da se 3. aprila izađe na izbore i smeni ova vlast.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti