25.4 C
Belgrade
subota, 2 jula, 2022

BEZ BLAMA: Tržni centar „Promenada“, profitira na muci i epidemiji

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dok se gotovo svi tržni centri i druga pravna lica u potpunosti pridržavaju poruka Vlade gde se zakupcima maksimalno izlazi u susret, novosadski tržni centar, Promenada zelenaški traži kirije – redovno!

Iako, tržni centar ne radi, apsurdno, Nepi Rokkastle ODMAH naplaćuje troškove održavanja (zatvorenog???) tržnog centra „Promenada“ i komunalne troškove, dok su rok za zakupninu za dva meseca pomerili za samo 60 dana, bez bilo kakvih pogodnosti.

- Advertisement -

https://www.youtube.com/watch?v=8pzTe48sRJc

Ovakav sebičluk i sramotan pristup svakako su crna mrlja u momentu kada se grad, država i privreda jedinstveno bore protiv epidemije i čine sve napore i žrtve kako bi Srbija pobedila krizu.

alt="Promenada"
Foto: R. Balać Promenada

Podsećamo, šoping centar Promenada je jedan od najvećih u Srbiji, nalazi se u Novom Sadu.

Ovaj tržni centar probleme ima jer se ispostavilo da se investitor prilikom gradnje odlučio za jeftiniju varijatnu temelja i zaštite od podzemnih voda koja nije dobra za ovaj deo Novog Sada, odnosno Limana gde je nekada bila močvara. Zbog toga konstatno moraju da ispumpavaju podzemne vode o čemu više možete pročitati OVDE. Ispostavilo se i da im MUP nije izdao protivpožarne dozvole.

- Advertisement -

Direktor TC „Promenada“ Boris Stevović za 021 kaže da su od Instituta za bezbednost i sigurnost na radu (IBS) dobili produženje dozvole za rad na tri meseca, odnosno do 15. februara, jer traje proba novog sistema za preradu podzemnih voda, kao i da su u oktobru dobili saglasnost MUP-a za protivpožarni sistem.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti