NOVI NEBOJŠA IZ BEOGRADA: Poslanik SNSa botuje u Utisku Nedelje

Obavezno pročitajte

Tokom večerašnjeg „Utiska nedelje“ u emisiju se javilo nekoliko ljubitelja lika i dela Aleksandra Vučića, koji su po komandi udarali na Dragana Đilasa, a jedan od tih junoša koji se ostrvio na lidera Stranke slobode i pravde bio je poslanik SNS Janko Langura, istakla je na Tviteru Ana Stevanović, član Predsedništva SSP.

– Ovaj besni botić, zabrinut zbog izmišljenih računa što se javio u „Utisak nedelje“ je ni manje ni više nego narodni poslanik SNS-ća, junoša Janko Lagura, poznat po pljuvačini u Skupštini – napisala je Ana Stevanović, da bi zatim dodala:

– Bogami, kriza neka i panika kod njih kad golobradi poslanici moraju da glume „zabrinute“ građane – poručila je Stevanović.

- Advertisement -

I nije ona jedina koja je konstatovala da je upravo SNS jastreb Janko Langura bio taj koji je napao Dragana Đilasa, već je isto konstatovalo na desetine tviteraša.

Kako navode tviteraši, Langura se uključio u emisiju, zabrinut oko navodnih računa Dragana Đilasa na Mauricijusu, što je isfabrikovana afera, budući da banka koju naprednjaci ponavljaju do iznemoglosti od 2018. godine ne radi sa klijentima, ali to ne brine previše SNS-ovce, jer očigledno veruju da će hiljadu puta ponovljena laž postati istina.

Inače, ukoliko je tačna tvrdnja tviteraša da se večeras upravo Langura javio u „Utisak nedelje“, to je svojevrsna repriza ove emisije iz 2005. godine, kada se tokom gostovanja Aleksandra Vučića i Nenada Bogdanovića, javio Nebojša Stefanović, koji se tada predstavio kao „Nebojša iz Beograda“ i sipao je hvalospeve na račun šefa.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dragan J. Vučićević zapretio štrajkom glađu ako ode u zatvor

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, da...

Još priča na sličnu temu