28.4 C
Belgrade
četvrtak, 16 septembra, 2021

BAKAREC: Našu opoziciju treba likvidirati, kao onu u Rusiji (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vučićeva perjanica i naprednjački jastreb u Skupštini Srbije, pozvao je na likvidaciju političkih oponenata svog šefa, po ugledu na likvidacije ruske obaveštajne službe FSB. Ovim je Nebojša Bakarec indirektno poručio da je Rusija nedemokratska država i ozbiljno narušio odnose dve zemlje.

– Šta je drugo nego kovanje zavere, sastanak bivšeg šefa BIA, Saše Vukadinovića, u Trstu, sa tajkunom Draganom Đilasom i njegovim političkim direktorom Vukom Vučurovićem i Jadrankom Drinić – upitao je Bakarec u skupštinskom obraćanju.

On je rekao da to što je uradio bivši šef BIA krajnje neprofesionalno i nedopustivo u profesionalnim obaveštajnim odnosima i upitao poslanike šta bi bilo da se bivši šef FSB sastao sa Aleksejem Navaljnim.

- Advertisement -

– Znate kako se to rešava u Rusiji? To se rešava u Rusiji tako što te više nema, jer to se ne radi – izjavio je Bakarec.Aleksej Navaljni Aleksej Navaljni

Nakon ovog skandaloznog nastupa u najvišem zakonodavnom telu u državi, a poznato je da takav nastup ne bi bio moguć bez odobrenja sa Andrićevog venca, Bakarec ne samo da je nanovo, ovog puta otvoreno i neskriveno, nacrtao metu na čelo političkih oponenata Aleksandra Vučića, već je naneo štetu i ugledu Rusije u svetu, rekavši da režim u Rusiji ubija svoje političke protivnike.

Podsetimo, otkako je napustio DSS i ponudio usluge Vučiću, Bakarec se ističe agresivnim nastupima u Skupštini Srbije usmerenim na opoziciju koja i ne sedi u skupštinskim klupama. Kako bi dokazao svoju pravovernost i pokazao da je veći katolik od pape, jer je svog šefa nekada nazivao „političkom fukarom“, Bakarec bespogovorno izvršava naređenja pretpostavljenih i koristi se za pretnje i uvrede koje Vučić ne sme da izgovori samostalno.

- Advertisement -

Međutim, da li će reagovati ambasada Rusije ili rusko Ministarstvo spoljnih poslova, ostaje da se vidi.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti