18.6 C
Belgrade
utorak, 17 maja, 2022

VUČIĆU SVI OKRENULI LEĐA: Evo šta sledi posle hapšenja Kokeze

NAJČITANIJE

- Advertisement -

– Mi smo u diktaturi jednoga čoveka koji je izgubio svaku pamet i razum. On je uhapsio kriminalnu grupa za koju je postojala opravdana sumnja da je izvršila teška krivična grupa i čiji je član bio i sam njegov sin kojeg je evakuisao u Kostariku; a sve je to uradio i da građani Srbije se ne bi bavili pravim problemima kao što je poskupljenje struje, nestašice hrane, nezaposlenost i slično, komentarisao je burne događaje urednik magazina “Tabloid” Milovan Brkić.

„Vučić nije čovek koji ima ovlašćenja da vodi sudske istrage, on samo može biti u pisanoj formi obavešten o njihovom toku, ali ne i o svim detaljima jer takve istrage vodi Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Takođe, policija ima prava samo da privede lice koje je zatekla u izvršenju krivičnog dela. Lice se poziva na razgovor u policiju, a privodi se po nalogu tužioca koji ga saslušava! To su dva različita pravna stanja. Znači, Kokeza je mogao biti pozvan na razgovor u policiju u svojstvu građanina i da da izjavu; ili da bude ispitivan u svojstvu osumnjičenog i da ima pravo na advokata, a tada mu može odrediti zadržavanje samo tužilac koji pokreće postupak, rekao je Brkić u vezi privođenja prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviše Kokeze.

On je dalje objasnio:

- Advertisement -

„Pitanje tipa – da li je nameravao da smakne Vučića – su pitanja koja pokazuju šizofrenost onih koji ih postavljaju jer je normalno očekivati da niko živ ne bi rekao da je učestvovao u takvim aktivnostima. Pogotovo ne čovek tipa Slaviše Kokeze. To ne znači da ja ovde branim Kokezu kao predsednika FSS i Vučićevog prijatelja i biznismena, već govorim o građaninu Kokezi koji ima pravo i da odbije poligraf, pogotovo kada imamo na umu da je do skora glavni poligrafista bila Dijana Hrkalović kod koje je na poligrafu prošao i Aleksandar Vučić kada su ga pitali koliko je bogat“, podsetio je Brkić.

A šta je u vezi ovog slučaja još rekao glavni odgovorni urednik magazina „Tabloid” poslušajte u video prilogu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

  1. Što je Novak Kirjosu, to je Vučina Brkiću. Kada mrzite broj 1, vama ništa nije sveto, ništa pametno i ne kažete već samo mrzite. A mržnja razara čoveka i ostane samo smrad karaktera.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: