10.8 C
Belgrade
petak, 24 septembra, 2021

UDBAŠKI REŽISER: Antonijeviću krivi navijači Partizana jer ga je Bjela isprangijao! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Reditelj Predrag Antonijević posle fizičkog sukoba sa proslavljenim glumcem Draganom Bjelogrlićem obilazi televizije sa nacionalnom frekvencijom i sve čini kako bi se što više približio naprednjačkom lideru Aleksandru Vučiću.

Jer, reditelj je na Pinku doveo u vezu Dragana Bjelogrlića i navijače Partizana, samo zbog toga što naš proslavljeni glumac nije krio koliko voli crno-bele boje. I onda dođemo do toga da Antonijević izgovori sledeće:

– Očigledno je reč o jako lošem čoveku. Da kažem, previše se družio sa navijačima Partizana. Ima te neke tendencije i to neko ponašanje, znači ovo je samo mučki, kukavički i kriminalno to što je uradio – rekao je reditelj.

- Advertisement -

Sve je u Srbiji izgubilo smisao, Bjelogrliću je na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, a koje su pod kontrolom režima, sprovedeno javno suđenje, bez mogućnosti da se brani. Kao da su svi oni, zbog toga što Bjela nije na strani SNS-a, jedva dočekali da ga provuku kroz blato i pokušali da mu ukaljaju ime. U tome, naravno, nisu uspeli.

Podsetimo, Bjelogrlić je nasrnuo na reditelja Predraga Antonijevića, u niškom hotelu „Ambasador“, nakon što ga je on „provocirao cele noći“, kako je rekao u policiji. Antonijević tvrdi da ga je Bjelogrlić napao jer mu smeta što je snimljena „Dara iz Jasenovca“, kao i to što ga je pre pet godina prijavio za korupcionaške radnje u Filmskom centru Srbije.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti