ANTIHRISTI: Proklet da si Milo, Mile i Aco

Obavezno pročitajte

Jasno je da je situacija sa virusom iskorišćena za brutalan okršaj sa hrišćanima, a pogotovo sa pravoslavcima, i sami smo krivi za ovo što se desilo, jer smo ih mi izglasali i tolerisali

Sve nam se vratilo, pustili smo bezbožnike, komuniste, i najgori šljam da nam upravlja, ćutali smo na bezakonja i prvom prilikom kada im se ukazala prilika, naplatili su nam za to najstrašnije.


Piše: Petrović Stefan, novinar, aktivista i oglašeni grešnik

Patrijarh srpski je dotakao dno, država je kapitulirala, i više nemamo Ustav, nemamo patrijarha, i nemamo više nikakva prava, konačno smo samo mi, Crkva i Hristos protiv svih antihrista i izdajnika svoje vere pravoslavne i naroda.

Prokleti da su, svi koji su učestvovali, koji su lagali, gazili, ćutali, svi koji su zgazili Hristovu pobedu nad smrću, i uskratili liturgiju vernicima na najvažniji praznik u hrišćanstvu, prokleti neka su doveka.

I slavljen neka je Sinod SPC, koji je posvedočio istinu i ustao u odbranu svih nas i našeg Ustavom zagarantovanog prava, koji nismo još kapitulirali pred antihristom, i kome vrane nisu mozak popile, da u očaju i bezumlju zaratimo s Bogom i narodom.

Molimo se Bogu da ih kazni brzo, i dovede u red, kako bi se pokajali za svoja zlodela i bezumlje, kojim naružiše sve nas i Isusa Hrista, i zgaziše Vaskrs, Crkvu, ali i svoj narod naivni, u času kada mu je bilo najteže, i kada smo od njih očekivali da nam budu spas i nada.

Nema onaj ko učestvovao u ovome čemu da se nada, osim kazni i prokletstvu, i kao što je sigurno da će sutra dan osvanuti, tako će i oni biti prokleti i kažnjeni za svoja bezumna dela.

Slavljeni neka su svi, koji su podigli glas, koji su mučeni, stradali i trpeli, i nisu poklekli, i nek su proslavljeni na nebu i zemlji oni koji su zaštitili Vaskrs od antihristovih sluga.

I slavljena neka je predsednica Gruzije Salome Zarubašvili, koja je prva odbila da zabrani proslavu vaskrsa u hramovima, i slavljen nek je predsednik Bugarske Bojko Borisov, koji nije zabranio liturgije vernicima, i večna neka je milost i slava neustrašivom predsedniku Belorusije Aleksandaru Lukašenku, koji će i svojim prisustvom na liturgiji posvedočiti, i proslaviti vaskrsenje Hristovo.

A jasno je da nikom ne bi palo, niti smelo da padne na pamet, da zabrani bilo šta, bilo kome, osim hrišćanima, Srbima i pravoslavcima, naročito Ustavom zagarantovana prava, u šta ćete moći da se uverite kada dođe mesec ramazana.

Ko ne veruje, neka pita Zukorlića, trenutno bivšeg muftiju i poslanika, kakvi bi ga jadi snašli, i kako bi se oni u tom slučaju poneli, ali i ne morate, imaćete vrlo brzo priliku da to i sami vidite.

I hvala im svima, jer pokazaše na delu, kojem carstvu pripadaju, i dokazaše narodnu mudrost, da ne pada sneg da pokrije breg, već da svakoj zverki pokaže se trag, još jednom potvrđujući učenja i vekovnu mudrost proslavljenog i mučeničkog srpskog naroda.


Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu