Aleksandar Jovanović Ćuta: Nema razlike između sajta Vlade Srbije, Zadruge i Pinka

Obavezno pročitajte

Poslanik stranke Zajedno Aleksandar Jovanović Ćuta, povodom autorskog teksta premijerke Ane Brnabić u kome ga upoređuje s konjem, kaže da nema razlike između sajta Vlade Srbije, Zadruge i Pinka.

„To što radi Ana Brnabić i onaj njen šef, Bog u kariranom sakou je zločin protiv sopstvenog naroda. Za deset godina njihove vlasti u Srbiji je pola miliona ljudi više umrlo nego što se rodilo, a drugih pola miliona je pobeglo glavom bez obzira od njihovog ekonomskog tigra, letećih automobila i svih BDP-ova i najvećeg rasta u Evropi“, navodi za Danas kopredsednik stranke „Zajedno“.

- Advertisement -

On smatra da je borba protiv takve politike dužnost čitavog društva, a ne samo političara.

„Ana Brnabić je nesretan splet okolnosti i ona samo u ovoj Kolumbiji od države može da bude premijerka. Lako joj je da iz Jovankine vile sirotinji priča o letećim automobilima i svetloj budućnosti. Dovešću joj korisnike narodnih kuhinja ispred Jovankine vile. To sam joj obećao i to ću ispuniti u septembru. Neka vidi sirotinja zašto leba nema da jede, da je tako da bi Ana Brnabić i svi oni koji su ‘zaboli’ na Dedinje mogli da žive kao bubrezi u loju“, poručuje Jovanović.

Tekst u kome premijerka Srbije o poslaniku Aleksandru Jovanoviću Ćuti govori kao o „konju na kog se ugleda žaba Savo Manojlović“ (direktor kampanje tima Kreni-Promeni, kojem je Ana Brnabić pre svega posvetila tekst) objavljen je na zvaničnom sajtu Vlade Srbije.

SourceDanas

Ostavite komentar

Najnovije objave

Poljski predsednik: Ukrajina je davljenik koji može da povuče sve za sobom

Poljski predsednik Andžej Duda uporedio je Ukrajinu sa davljenikom koji se hvata za sve i preti da potopi sve...

Još priča na sličnu temu