ZORANA MIHAJLOVIĆ: Treba nam snažna vlada, socijalisti se uvek nakače na Vučića i SNS

Obavezno pročitajte

Ministarka rudarstva i energetike u tehničkom mandatu Zorana Mihajlović izjavila je danas da Srbiji treba snažna vlada, koja će da brine o svakom građaninu, jer idu teški dani.

Mihajlović koja je i članica predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) rekla je za TV Prva da ne zna da li će biti u novoj vladi, i da je mnogo važnije od toga ko će biti u njoj kako i šta treba da radi nova vlada.

- Advertisement -

„To su stvari koje su tek ispred nas, u nekim nedeljama“, rekla je ona govoreći o izboru i sastavu nove vlade.

Na pitanje da li su joj naštetili navodi da je „američki čovek“ ili da uništava srpsku energetiku, ona je istakla da je uvek važno ko šalje kritike.

„Oni koji su me kritikovali i dalje to čine nisu vredni da bih se ja oko toga brinula, znam šta stoji iza mene, znam šta jesam“, rekla je Mihalović.

Na konstataciju da su najavljeni razgovor SNS sa Socijalističkom partijom Srbije (SPS), kao prvi u nizu sa potencijalnim partnerima o formiranju vlade, ona je rekla da ona „nije baš za tu priču o socijalistima“, i da se zna da je uvek bila protiv njih.

„Uvek su bili tu, uvek su negde prolazili. I pre 2000. su bili dosta odgovorni za neke stvari i 2000. godine, ali  uvek su se provlačili i to mi je krivo. Uvek se nekako nakače i na predsednika (Aleksandra Vučića) i na SNS“, rekla je Mihajlović.

SourceDanas

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu