ZORANA MIHAJLOVIĆ OPLELA PO SNS: Pa to je zločin nad prirodom!

0
52

Zorana Mihajlović, dosadašnja ministarka rudarstva i energetike, nakon izjave da nije u novoj Vladi, jer neće da bude pion, na Instagramu je objavila šta misli o stranačkim kolegama iz Srpske napredne stranke.

Zorana Mihajlović je u objavi podelila fotografije naslovnih strana dnevne štampe, i uz to napisala:

– Koliko li je stabala posečeno da bi moje „kolege“ iz SNS objavile hiljade strana, negativnih tekstova, laži i neistina o meni i mojim rezultatima? Pa to je zločin nad prirodom!

Ona je 24. oktobra, na oproštajnoj konferenciji za novinare u Vladi Srbije, rekla da ostaje u politici, kao i da će u narednih meseci razmilisti o načinu na koji će se ubuduće baviti politikom.

Podsetimo, nakon što je na konferenciji za novinare rekla da ne želi da bude pion, njene stranačke kolege Vladimir Đukanović i Vladanka Malović nisu štedeli reči prema svojoj saborkinji. 

 – Svi u stranci duboko smo potreseni jer Zorana Mihajlović razmatra da li će ostati u SNS ili neće, s obzirom na činjenicu da posle 10 godina više nije ministarka. Takav nenadoknadiv gubitak je veliki izazov za sve naprednjake, nedostajaće na stranačkim sednicama na kojima je skoro uvek glasno ćutala – istakla je Malović.

Đukanović je istakao kako bivša ministarka za 10 godina ministrovanja nije uradila ništa za stranku.

Ostavite komentar