ZA NJIHOVU DECU: Sa Megatrenda, u Megaskupštinu, upoznajte najmlađeg poslanika

Obavezno pročitajte

Deca u skupštini

Nikola Lazić (21) iz Beograda sa liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” najmlađi je poslanik u novom sazivu Skupštine Srbije. Lazić, koji je inače i student Fakulteta za kulturu i medije univerziteta “Megatrend”, po zanimanju je fizioterapeutski tehničar, i to je otprilike to što se tiče njegove biografije.

Lazić je juče, u svojoj prvoj izjavi u svojstvu poslanika, rekao da su svi parlamentarci sa te liste spremni za ozbiljan rad u parlamentu, a njegov prvi zadatak bio je da sa još troje kolega pomaže predsedavajućem u konstituisanju parlamenta.

Reč je, kako kaže “Tanjugu”, o studentu Fakulteta za kulturu i medije, kojem će sutra početi da teče četvorogodišnji mandat poslanika. Lazić ocenjuje da je učešće na konstitutivnoj sednici važno iskustvo kojim će početi mandat.

Imam veliku odgovornost kao najmlađi narodni poslanik i potrudiću se da mlade predstavim u najboljem svetlu. Za mene je velika čast i važno iskustvo da na taj način započnem mandat, onako kako to nalaže Poslovnik i Zakon o Narodnoj skupštini”, rekao je Lazić za Tanjug. Napominje da će učiti od starijih, ali veruje i da će zajedno sa mladim kolegama uneti novu energiju u Dom Narodne skupštine i primerom pokazati koliko mladi mogu da učine.

Lazić ističe da će se u parlamentu boriti da zastupa politiku za koju je lista “Aleksandar Vučić – Za našu decu” dobila rekordnu podršku građana.

Lazić poručuje da je borba za Srbiju na energičan način i bez kalkulacije jedan od najvažnijih zadataka narodnih predstavnika sa liste Srpske napredne stranke, jer, prema njegovoj oceni, takvom borbom Srbija jedino može da pobedi.

Ko je Nikola Lazić?

Odgovor na pitanje ko je mladić kog su izabrali da ih predstavlja u Narodnoj skupštini građani neće dobiti uvidom u njegovu biografiju na sajtu Narodne skupštine. Tamo se, naime, navodi kratko da je poslanik rođen 1999. godine, da je izabran na pomenutoj listi predsednika Vučića, ne navodi se ime stranke koju predstavlja, i piše takođe da je po zanimanju fizioterapeutski tehničar.

SourceAfera

3 COMMENTS

Ostavite komentar

Najnovije objave

KASNO ZORAN DRAGIŠIĆ U UKRAJINU STIŽE

Profesor Fakulteta bezbednosti i višestruko dokazani oportunista Zoran Dragišić je i u aktuelnom, za našu državu izuzetno teškom političkom...

Još priča na sličnu temu